Paraplu bedrukken: functionele reclame

In Nederland regent het maar liefst 185 dagen per jaar. Een goede paraplu is daarom geen overbodige luxe. Zorg ervoor dat uw medewerkers en relaties droog op hun werkplek arriveren en dat uw logo goed zichtbaar is. Een paraplu bedrukken voor uw bedrijf, vereniging of instelling is mogelijk bij VepaGifts. Wij hebben een aantal paraplu's voor u uitgelicht. Alle paraplu's kunnen natuurlijk bedrukt worden met uw logo, goed voor uw naamsbekendheid te vergroten. Wilt u graag hulp of advies van een van onze adviseurs? Neem dan contact op via +31 (0) 73 7601100 of stuur een e-mail naar info@vepagifts.nl.

Een paraplu met logo: de voordelen

  • Voor iedereen een praktisch gebruiksvoorwerp
  • Goed voor uw naamsbekendheid te vergroten
  • De ideale reclame drager
  • Een gewaardeerd geschenk
  • Bij VepaGifts online te bestellen

Paraplu's voor ieder budget

Wij hebben een paraplu voor ieder budget! Wilt u bijvoorbeeld bedrukte paraplu’s voor een promotionele actie of voor een eenmalig evenement? Dan is het wellicht beter om voor een goedkopere paraplu te kiezen. Wilt u echter een mooi eindejaarsgeschenk? Dan is het wellicht beter om een paraplu te nemen van betere kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze stormparaplu’s!  

Stormparaplu's

Stormparaplu's zijn bestand tegen barre omstandigheden. Deze paraplu's zijn uitgerust met een stormbestendig systeem waardoor u deze paraplu's in stormachtige omstandigheden kunt blijven gebruiken. Deze paraplu's kunnen uiteraard ook bedrukt worden met het logo van uw bedrijf of instellling. Een ideaal geschenk voor uw relaties en/of medewerkers! Heeft u toch liever een andere paraplu? Bekijk hier alle stormparaplu's.

Automatische paraplu's

Traditionele paraplu's moeten met de hand worden opgengeklapt. Dit kan wel eens lastig zijn als het plotseling begint te regenen, dit handmatig uitklappen gaat namelijk niet altijd even gemakkelijk. Automatische paraplu's hebben dit probleem niet! Met een druk op de knop wordt de paraplu vanzelf uitgeklapt en bent u snel beschermt tegen de regen. Dit is maar een greep uit ons assortiment, bekijk hier alle paraplu's.

Budget paraplu's

Heeft u een paraplu nodig voor een eenmalige actie of event? Kijk dan eens naar onze budget paraplu's! VepaGifts heeft natuurlijk nog veel meer paraplu's. Bekijk hier alle paraplu's in ons assortiment.

Houd uw relaties en medewerkers droog

Bekijk alle paraplu's uit ons assortiment

Op deze pagina vindt u enkel een selectie van ons assortiment.  Wilt u graag meer paraplu's zien? Bekijk hier alle paraplu's.


Kom in contact met onze adviseurs

Heeft u interesse in een bedrukte paraplu of zijn er nog onduidelijkheden? Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen. Het team van VepaGifts is doordeweeks bereikbaar via +31 (0) 73 7601100 of via de chat (deze vindt u rechtsonder). Daarnaast kunt u ons 24/7 per e-mail bereiken op info@vepagifts.nl.