Paraplu bedrukken: functionele reclame

In Nederland regent het maar liefst 185 dagen per jaar. Een goede paraplu is daarom geen overbodige luxe. Zorg ervoor dat je medewerkers en relaties droog op hun werkplek arriveren en dat je logo goed zichtbaar is. Een paraplu bedrukken voor je bedrijf, vereniging of instelling is mogelijk bij VepaGifts. Wij hebben een aantal paraplu's voor je uitgelicht. Alle paraplu's kunnen natuurlijk bedrukt worden met een logo, goed om uw naamsbekendheid te vergroten. Wil je graag hulp of advies van een van onze adviseurs? Neem dan contact op via +31 (0) 73 7601100 of stuur een e-mail naar info@vepagifts.nl.

Een paraplu met logo: de voordelen

  • Voor iedereen een praktisch gebruiksvoorwerp
  • Goed om je naamsbekendheid te vergroten
  • De ideale reclame drager
  • Een gewaardeerd geschenk
  • Bij VepaGifts online te bestellen

Paraplu's voor ieder budget

Wij hebben een paraplu voor ieder budget! Wil je bijvoorbeeld bedrukte paraplu’s voor een promotionele actie of voor een eenmalig evenement? Dan is het wellicht beter om voor een goedkopere paraplu te kiezen. Wil je echter een mooi eindejaarsgeschenk? Dan is het wellicht beter om een paraplu te nemen van betere kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze stormparaplu’s!  

Stormparaplu's

Stormparaplu's zijn bestand tegen barre omstandigheden. Deze paraplu's zijn uitgerust met een stormbestendig systeem waardoor je deze paraplu's in stormachtige omstandigheden kunt blijven gebruiken. Deze paraplu's kunnen uiteraard ook bedrukt worden met het logo van uw bedrijf of instellling. Een ideaal geschenk voor je relaties en/of medewerkers! Heb je toch liever een andere paraplu? Bekijk hier alle stormparaplu's.

Automatische paraplu's

Traditionele paraplu's moeten met de hand worden opgengeklapt. Dit kan wel eens lastig zijn als het plotseling begint te regenen, dit handmatig uitklappen gaat namelijk niet altijd even gemakkelijk. Automatische paraplu's hebben dit probleem niet! Met een druk op de knop wordt de paraplu vanzelf uitgeklapt en bent u snel beschermt tegen de regen. Dit is maar een greep uit ons assortiment, bekijk hier alle paraplu's.

Budget paraplu's

Heb je een paraplu nodig voor een eenmalige actie of event? Kijk dan eens naar onze budget paraplu's! VepaGifts heeft natuurlijk nog veel meer paraplu's. Bekijk hier alle paraplu's in ons assortiment.

Houd uw relaties en medewerkers droog

Bekijk alle paraplu's uit ons assortiment

Op deze pagina vindt u enkel een selectie van ons assortiment.  Wil je graag meer paraplu's zien? Bekijk dan hier alle paraplu's.


Kom in contact met onze adviseurs

Heb je interesse in een bedrukte paraplu of zijn er nog onduidelijkheden? Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen. Het team van VepaGifts is doordeweeks bereikbaar via +31 (0) 73 7601100 of via de chat (deze vindt u rechtsonder). Daarnaast kun je ons 24/7 per e-mail bereiken op info@vepagifts.nl.