Webshop op maat voor al je promotieartikelen

Met promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken versterk je je marketingactiviteiten of vergroot je je naamsbekendheid. Denk aan give aways voor medewerkers of relaties, beurzen en congressen, mailings of klantendagen. Allemaal gelegenheden om met leuke en verrassende artikelen een goede indruk te maken. Maar het bestellen en versturen van de artikelen kost elke keer weer een hoop tijd voor de afdeling inkoop. Of de voorraad in de kopieerruimte puilt uit, terwijl juist nét die leuke schrijfblokken voor de open dag op blijken te zijn. Deze problemen staan in de weg van een succesvolle promotie van je merk.


Gebruiksvriendelijke tools

VepaGifts zit al veertig jaar in het vak en begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden we praktische tools voor het MKB en het grootbedrijf, die het beheer van uw promotionele gifts een stuk efficiënter maken. Maak kennis met MyStock 24/7 en OnDemand 24/7, twee gebruiksvriendelijke online webshops waarmee je je voorraad van promotieartikelen 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt inzien en beheren.


Je eigen online omgeving op maat gemaakt

In deze online omgevingen, die op maat worden gemaakt in de huisstijl van je organisatie, zie je je eigen assortiment met professionele productfoto’s, duidelijke omschrijvingen, prijzen, voorraad en bestelhoeveelheden. Met een druk op de knop plaats je een bestelling en alles wordt verder voor je geregeld. Bestaat je organisatie uit meerdere vestigingen? Geen probleem. Je geeft zelf aan waar de goederen naartoe moeten, of het nu nationaal of internationaal is. Vepa neemt je graag het werk uit handen.


Welke tool past bij jouw organisatie?

MyStock 24/7 en OnDemand 24/7 hebben ieder hun eigen voordelen. Heb je de behoefte aan een fysieke voorraad bij VepaGifts waarbij je regelmatig een bestelling plaatst? Kies dan voor MyStock 24/7.


  • Snelle levering uit voorraad
  • Opslag bij VepaGifts
  • Notificatie als de voorraad van een artikel bijna op is, zodat je nooit misgrijpt
  • Inspiratie voor promotionele artikelen die inspelen op trends en seizoenen


OnDemand 24/7 is ideaal wanneer je geen opslag (-kosten) wilt, maar wel redelijk snel over je bestelling wil beschikken.


  • Geen opslag, dus minder kosten
  • Nooit oude voorraad
  • Facturatie per locatie
  • Snel producten aan uw assortiment toevoegen
  • Flexibel bij inspelen op feestdagen, trends, seizoenen etc.


We helpen graag!

Welke online tool je ook kiest, we denken graag mee over de beste oplossing voor je organisatie. Neem contact met ons op als je ook de voordelen wil ervaren van MyStock 24/7 of OnDemand 24/7, we gaan graag met je in gesprek!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel je vraag en onze adviseurs nemen contact met je op!


Bedrijfsnaam:
Naam *:
Telefoon:
E-mailadres *:
Bericht *: