Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken kopen? Ontdek binnen onze give-aways  de eco-vriendelijke pennen, sleutelhangers, lanyards en alles voor een geslaagd event. Leuke promotieartikelen met een duidelijk duurzame boodschap en ondertoon, voor een groen karakter van jouw evenement of organisatie.


Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, dus we helpen je graag milieuvriendelijke relatiegeschenken te kopen. Een eco-keuze waarmee jij een goede en groene indruk maakt. En waarmee je het publiek bewust maakt van de meer duurzame manier waarop we met onze grondstoffen en aarde om zouden moeten gaan.


Uiteraard kunnen we zowel de duurzame relatiegeschenken als de rest van ons assortiment voor je bedrukken. Dat kan met jouw bedrijfsnaam en logo, net als met andere teksten die je daarop wilt presenteren. We laten je graag zien met welke technieken we dat kunnen doen en zorgen bijvoorbeeld voor een digitale proefdruk. Ontdek op die manier zelf hoe de verschillende eco relatiegeschenken een uitstekende keuze zijn tijdens het evenement dat jij organiseert. Leuk om mee te geven aan klanten en andere bezoekers of om uit te delen aan de eigen medewerkers.


Milieuvriendelijk: originele duurzame relatiegeschenken

Vind je het belangrijk om milieuvriendelijk te werk te gaan en wil je gebruik maken van de eco-artikelen? Wat veel mensen niet weten is dat je de keuze hebt uit een breed assortiment. Het gaat bijvoorbeeld om een bamboe wijngeschenkset en een bamboe zonnebril, net als om een powerbank op zonne-energie en een notitieboekje gemaak van duurzame materialen. Beschikbaar in A6 en bijvoorbeeld A5, om het geschenk af te stemmen op het evenement en de manier waarop de bezoeker daar gebruik van kan maken.

Opzoek naar een leuk eco artikel?

Wij adviseren je graag!


Bedrijfsnaam:
Naam *:
Telefoon:
E-mailadres *:
Bericht *:

Wil je de bezoekers meerdere duurzame artikelen meegeven? Een draagtas mag dan niet ontbreken. Gelukkig zijn ook daar milieuvriendelijke varianten voor beschikbaar. Een goed idee is een shopper van canvas. De belasting op het milieu is dan minimaal, terwijl het een handige tas is om alle andere spullen op een eenvoudige manier in mee te nemen.


Het zijn die toepassingen van milieuvriendelijke alternatieven waarmee we je graag inspireren om een meer duurzaam evenement te organiseren. Is jouw evenement bijvoorbeeld plasticvrij en maak je gebruik van volledig herbruikbare energie? Dan is het de moeite waard om er ook met de give-aways en geschenken die je kiest voor te zorgen dat je het milieu daar zo min mogelijk mee belast. We laten vanuit ons brede assortiment graag zien welke mogelijkheden je daarvoor hebt.


Bestel onze bamboe eco-bekers en bijvoorbeeld de bamboe lunchbox, net als de shoppers van katoen of de rietjes van RVS. Die zijn herbruikbaar en bovendien niet van plastic, waardoor je daarmee dubbel een goede keuze maakt. Je hebt de keuze uit pennen, leuke jojo’s en bijvoorbeeld sleutelhangers. Van heel voordelig vanaf enkele centen tot de duurdere give-aways van enkele euro’s tot een paar tientjes. Dankzij het uitgebreide assortiment is er eigenlijk geen reden meer om geen eco-relatiegeschenken te kopen voor jouw evenement of bijzondere gelegenheid.


Duurzame relatiegeschenken bedrukken met logo

Wil je de duurzame relatiegeschenken met logo aanbieden? We kunnen de artikelen uit ons uitgebreide assortiment zonder problemen voor je bedrukken. Daarvoor maken we gebruik van de verschillende technieken die we tot onze beschikking hebben. We kennen de duurzame materialen van de artikelen, waardoor we de druktechniek daar uitstekend op kunnen afstemmen.Het resultaat is jouw logo op de milieuvriendelijke artikelen. Als we de eco-relatiegeschenken bedrukken verbinden we jouw naam aan een duurzame keuze, waardoor dit positief af zal stralen op de rest van jouw organisatie. Er is geen betere reclame dan duurzame en groene reclame, waarmee je goed aansluit op de belangrijke trends die er gaande zijn.


Zoek jij als organisatie een manier om je op een positieve manier te presenteren, inclusief een leuk geschenk? Deel cadeautjes uit met een heel groene boodschap, zonder dat er een opgeheven vingertje bij komt kijken. Onze relatiegeschenken van duurzame materialen zijn het nieuwe normaal en vormen de nieuwe standaard, waar steeds meer van onze klanten gebruik van maken. Je hebt nu al de keuze uit een uitgebreid assortiment, dat we bovendien steeds verder uitbreiden om je daar optimaal mee van dienst te kunnen zijn.


Snel geleverd voor de laagste prijs

Zowel voor de eco relatiegeschenken als de duurzame give-aways en de rest van ons assortiment gelden natuurlijk de belangrijke voordelen die je van ons kent. We hebben de meeste artikelen netjes voor je op voorraad, waardoor we die razendsnel kunnen leveren. Zelfs inclusief de bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam heb je er snel de beschikking over, om ze op tijd in huis te hebben om uit te delen tijdens het evenement.


Vanuit ons uitgebreide assortiment vind je altijd een geschikt cadeau, in dit geval met een duidelijk milieuvriendelijk karakter. We berekenen daarvoor de laagste prijs en kunnen je persoonlijk adviseren over de druktechniek om jouw logo of bedrijfsnaam erop aan te brengen. Bij ons kun je standaard rekenen op maatwerk en zorgen we natuurlijk voor een proefdruk, zodat je goed weet wat je kunt verwachten. Wij voorkomen vervelende verrassingen, zodat jij met de duurzame artikelen een goede indruk kunt maken.


Ben je op zoek naar duurzame relatiegeschenken of give-aways voor een milieuvriendelijk karakter van jouw organisatie en bedrijf? We helpen je graag inspiratie op te doen met ons uitgebreide assortiment of kunnen je daar meer specifiek over adviseren. Benieuwd naar wat er beschikbaar is en wat de beste keuze vormt? Blader door ons uitgebreide assortiment, maak een keuze en laat die bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of een pakkende slogan.


Vragen over onze duurzame relatiegeschenken of de rest van ons assortiment give-aways? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 73 760 1100, stuur een e-mail naar info@vepagifts.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!