Over VepaGifts

Al sinds 1978 ervaring met promotionele producten,
​relatiegeschenken en gadgets!


Bij VepaGifts adviseren we onze klanten al meer dan 40 jaar hoe ze hun marketingactiviteiten kunnen versterken met promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken. Dit helpt ze om de naamsbekendheid van het bedrijf of merk te vergroten. VepaGifts bedenkt verrassende ideeën en concepten die effectief bijdragen aan het commercieel succes van onze opdrachtgevers. Dat noemen wij ‘The Joy of Giving’.


Robert van Enschot


Bij VepaGifts bent u verzekerd van persoonlijk advies, goede service, innovatieve producten en scherpe prijzen. Heeft u een vraag? Bel of chat met ons en wij voorzien u direct van advies op maat. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs, zodat u in alle rust uw wensen kunt bespreken om tot de keuze van het juiste product te komen. Ook voor Kerstpakketten bent u bij VepaGifts aan het juiste adres.


In onze webshop kunt u snel en makkelijk uw relatiegeschenken en premiums bestellen. Of het nu gaat om een bedrukte balpen, T-shirt, paraplu of een ander geschenk. U kunt het eenvoudig online bestellen.

Relatiegeschenken met emotie


Relatiegeschenken met emotie

Mensen verrassen met een geschenk roept emotie op. Hoe groot of hoe klein het relatiegeschenk, premium, gadget ook is. De kunst is om op het juiste moment het juiste effect bij uw klanten te bereiken. Bij VepaGifts weten we hoe u mensen op de juiste manier raakt en hoe u uw relatiegeschenk of premium de juiste lading meegeeft. Die kennis en ervaring zetten we graag ook voor u in. Wie wilt u bereiken, met welke boodschap en met welk doel? Op basis van de antwoorden op deze vragen werken wij een idee voor u uit. Van een verrassend totaalconcept tot een doeltreffend promotioneel product, premium, gadget, relatiegeschenk of kerstpakket!

Door onze onderscheidende manier van werken hebben we de afgelopen 40 jaar duurzame relaties opgebouwd met een brede klantenkring. Zo werken we onder meer voor ING Bank, Essent, Deutsche Bank, Royal Canin, DFE Pharma, Beter Bed, Atradius, Heijmans Bouw, FrieslandCampina en tal van andere bedrijven en instellingen in Nederland en Europa. Onze opdrachtgevers waarderen onze persoonlijke aanpak en verrassende ideeën omdat ze in de praktijk ook echt werken. Bovendien houden wij onze klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de promotionele markt zodat ze zich met innovatieve promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken kunnen onderscheiden.

Waarom VepaGifts?
Opdrachtgevers werken graag met ons samen omdat we ze alle zorgen uit handen nemen en dat ze kunnen rekenen op onze jarenlange kennis, ervaring en creativiteit in de relatiegeschenken branche.

Maak een afspraak!
Wilt u uw marketing- en salesactiviteiten succesvol ondersteunen met een passend promotioneel product, premium, gadget of relatiegeschenk? Daag ons uit om u daarbij te helpen. Maak een afspraak met onze adviseurs of maak een afspraak in onze relatiegeschenken showroom te 's-Hertogenbosch. Bel 0031(0)73-7601 100 / 0031(0)412-626200 of stuur een e-mail naar info@vepagifts.nl