Kerstpakketten

samenstellen

Kerstpakketten samenstellen: zelf in de showroom

Kerstpakketten samenstellen? Kom zelf uw kerstpakket samenstellen bij ons in de showroom en laat die eenvoudig op meerdere adressen bezorgen. Ideaal voor een uniek kerstcadeau voor uw medewerkers, klanten of andere relaties.


Uiteraard heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment met interessante producten, binnen tal van leuke thema’s. U kunt uw kerstpakket zelf samenstellen, waarna wij er meteen mee aan de slag gaan. Voor food en non-food, ook met creatief en professioneel advies door onze ervaren medewerkers. Wij helpen u ervoor te zorgen dat u een geslaagd kerstpakket kunt samenstellen.


Zelf uw kerstpakketten samenstellen of heeft u daar vragen over? Bel 073-7601100 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:15 uur, stuur ons een e-mail naar info@vepagifts.nl of gebruik ons online contactformulier. Wij horen graag van u.

Maak een afspraak

Stel een uniek kerstpakket samen met onze adviseurs


Bedrijfsnaam:
Naam *:
Telefoon:
E-mailadres *:
Bericht *:

Kerstpakketten thema's

Uitgebreid assortiment om uw kerstpakket samen te stellen

Op zoek naar een speciaal kerstpakket voor 2020, bent u ready for adventure of zoekt u een Italiaans kerstpakket? U heeft de keuze uit thema’s zoals Passie en Meesterwerk, net als leuke Aziatische, extra vitale of juist Jungle-pakketten. Stel een kerstpakket samen om actief aan de slag te gaan, swingend de winter door de komen of grenzeloos te genieten. Dankzij de diverse thema’s kunt u een uniek en geslaagd pakket samenstellen, waarmee u uw medewerkers, klanten en andere relaties op een geweldige manier kunt verrassen.


Zelf samenstellen en digitaal voorstel

U kunt zelf de kerstpakketten samenstellen, waarna wij er voor u mee aan de slag gaan. We zorgen voor een digitaal voorstel, waar u aan kunt zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. De kerstpakketten kunt u al samenstellen vanaf 100 stuks, waardoor het ook mogelijk is om daar in beperkte oplage gebruik van te maken. Uiteraard kunnen we ook grotere aantallen leveren, zodat u daar voor al uw medewerkers, klanten en andere relaties gebruik van kunt maken.


Tijdige levering op meerdere adressen

Uiteraard zorgen we netjes voor de tijdige levering, desgewenst ook op meerdere adressen. We werken samen met flexibele transporteurs, waardoor we de kerstpakketten die u zelf samenstelt netjes bij medewerkers, klanten en andere relaties kunnen afleveren. Wij zorgen ervoor dat u de kerstpakketten op tijd kunt laten afleveren, om de ontvangers daar op een leuke manier mee kunt verrassen. Kom de pakketten bij ons samenstellen in de showroom, dan gaan wij er daarna mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat u een geslaagd cadeau kunt aanbieden, om het mooie jaar geweldig af te sluiten en medewerkers, klanten en andere relaties op een leuke manier te bedanken.


Kerstpakketten samenstellen: maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kerstpakketten samenstellen? Een unieke en mooie keuze, die bovendien bijdraagt aan uw maatschappelijk verantwoord ondernemen. De maatwerk kerstpakketten laten we samenstellen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op die manier helpt u hen aan leuk werk, terwijl ze de parketten samenstellen zoals u die bij ons heeft uitgezocht. Tip: uiteraard kunt u ook de reguliere kerstpakketten bestellen, als u die liever niet zelf samenstelt. Zelf uw kerstpakketten samenstellen of heeft u daar vragen over? Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:15 uur, stuur ons een e-mail naar info@vepagifts.nl of gebruik ons online contactformulier. Wij horen graag van u.