Kerstpakketten

samenstellen

Kerstpakketten samenstellen: zelf in de showroom

Kerstpakketten samenstellen? Kom zelf je kerstpakket samenstellen bij ons in de showroom en laat deze eenvoudig op meerdere adressen bezorgen. Ideaal voor een uniek kerstcadeau voor je medewerkers, klanten of andere relaties. Nu ook digitaal mogelijk, bekijk onze kerst-PDF voor de mogelijkheden!


Uiteraard heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment met interessante producten, binnen tal van leuke thema’s. Je kunt het kerstpakket zelf samenstellen, waarna wij er meteen mee aan de slag gaan. Voor food en non-food, ook met creatief en professioneel advies door onze ervaren medewerkers. Wij helpen je graag met het samenstellen van een geslaagd kerstpakket!


Om ons goed voor te kunnen bereiden en een voorstel op maat te kunnen maken, welke voldoet aan jouw wensen, hebben wij enkele vragen op een rijtje gezet. Bekijk de inventarisatievragen hier.


Zelf je kerstpakketten samenstellen of heb je daar vragen over? Bel 073-7601100 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:15 uur, stuur ons een e-mail naar info@vepagifts.nl of gebruik ons online contactformulier. Wij horen graag van je.

Maak een afspraak

Stel een uniek kerstpakket samen met onze adviseurs


Bedrijfsnaam:
Naam *:
Telefoon:
E-mailadres *:
Bericht *:

Kerstpakketten thema's

Uitgebreid assortiment om je kerstpakket samen te stellen

Op zoek naar een speciaal kerstpakket voor 2020, ben je ready for adventure of zoek je een Italiaans kerstpakket? Je hebt de keuze uit thema’s zoals Passie en Meesterwerk, net als leuke Aziatische, extra vitale of juist Jungle-pakketten. Stel een kerstpakket samen om actief aan de slag te gaan, swingend de winter door de komen of grenzeloos te genieten. Dankzij de diverse thema’s kun je een uniek en geslaagd pakket samenstellen, waarmee je je medewerkers, klanten en andere relaties op een geweldige manier kunt verrassen.


Zelf samenstellen en digitaal voorstel

Je kunt zelf de kerstpakketten samenstellen, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan. We zorgen voor een digitaal voorstel, waar je aan kunt zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. De kerstpakketten zijn al samen te stellen vanaf 100 stuks, waardoor het ook mogelijk is om daar in beperkte oplage gebruik van te maken. Uiteraard kunnen we ook grotere aantallen leveren, zodat je daar voor al je medewerkers, klanten en andere relaties gebruik van kunt maken.


Tijdige levering op meerdere adressen

Uiteraard zorgen we netjes voor de tijdige levering, desgewenst ook op meerdere adressen. We werken samen met flexibele transporteurs, waardoor we de kerstpakketten die je zelf samenstelt netjes bij medewerkers, klanten en andere relaties kunnen afleveren. Wij zorgen ervoor dat je de kerstpakketten op tijd kunt laten afleveren, om de ontvangers daar op een leuke manier mee te verrassen. Kom de pakketten bij ons samenstellen in de showroom, dan gaan wij er daarna mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je een geslaagd cadeau kunt aanbieden, om het mooie jaar geweldig af te sluiten en medewerkers, klanten en andere relaties op een leuke manier te bedanken.


Kerstpakketten samenstellen: maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kerstpakketten samenstellen? Een unieke en mooie keuze, die bovendien bijdraagt aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. De maatwerk kerstpakketten laten we samenstellen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op die manier help je hen aan leuk werk, terwijl ze de parketten samenstellen zoals je die bij ons hebt uitgezocht. Tip: uiteraard kun je ook de reguliere kerstpakketten bestellen, als je die liever niet zelf samenstelt. Zelf je kerstpakketten samenstellen of heb je daar vragen over? Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:15 uur, stuur ons een e-mail naar info@vepagifts.nl of gebruik ons online contactformulier. Wij horen graag van je!