Relatiegeschenken vanuit Den Bosch

VepaGifts is je specialist in relatiegeschenken, vanuit onze locatie in Den Bosch. Online bestel je eenvoudig geschenken voor je relaties en medewerkers, uiteraard altijd vlot verzonden vanuit onze eigen voorraad.

VepaGifts: de voordelen

  • Snelle levertijden
  • Altijd een geschikt cadeau
  • De scherpste prijzen
  • Persoonlijk advies
  • Maatwerk
  • Altijd een proefdruk


Bekijk onze webshop met relatiegeschenken en promotionele producten. Het is ook mogelijk om langs te komen voor persoonlijk advies. Wij zijn gevestigd aan de Rietveldenweg 47a te 's-Hertogenbosch. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.


Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl

40 jaar VepaGifts

We hebben meer dan 40 jaar ervaring met relatiegeschenken en promotionele artikelen,  waardoor we je daar bovendien uitstekend over kunnen adviseren. We denken graag met je mee over unieke concepten en creatieve ideeën om je doelgroep op een leuke manier te verrassen. Goed geschikt tijdens een evenement of beurs, net als in de vorm van een inhaker op groot nieuws of een actuele trend. Bekijk ons uitgebreide assortiment met meer dan 10.001 producten of stel ons je specifieke vragen, we horen graag van je.


Give-aways en promotionele kleding

Het uitgebreide assortiment relatiegeschenken vanuit Den Bosch bestaat onder andere uit give-aways en promotionele kleding. Je kunt in het eerste geval denken aan kleine producten en extra’s voor events, zoals een polsbandje voor je bezoekers. Bij promotionele kleding gaat het om t-shirts, truien en polo’s, net als broeken, caps of dassen en mutsen. Ze zijn wat dat betreft goed geschikt als relatiegeschenken vanuit Den Bosch. Uiteraard versturen we de producten naar heel Nederland, zodat je daar op ieder evenement en bij iedere gelegenheid goed gebruik van kunt maken.


Elektronica en kantoorartikelen

Dat geldt ook voor de elektronica  en kantoorartikelen, twee andere categorieën met relatiegeschenken vanuit Den Bosch. We zorgen er daarmee voor dat je leuke gadgets cadeau kunt doen of je het werk wat meer ontspannen kunt maken, dankzij een leuke gadget voor op het bureau. De kantoorartikelen bestaan voornamelijk uit pennen, potloden en een aantal bureauaccessoires, opnieuw om het op kantoor allemaal net even wat aangenamer te maken.


Health en lifestyle relatiegeschenken

Tenslotte heeft u de keuze uit een aantal relatiegeschenken vanuit Den Bosch op het gebied van health  en lifestyle. Bekijk bijvoorbeeld de leuke relatiegeschenken op het gebied van sport en veiligheid, zoals drinkflessen en extra’s gericht op wellness. We zorgen er tenslotte met leuke gadgets en extra’s voor wonen of het buitenleven voor dat je relaties en medewerkers op verschillende leuke manieren kunt verrassen.


De uitgebreide collectie relatiegeschenken zorgt ervoor dat we meer dan 10.001 artikelen vanuit Den Bosch kunnen verzenden, desgewenst nadat we die bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. We zorgen er daarmee voor dat je een leuk product cadeau kunt doen en iemand op een bijzondere manier kunt verrassen. Dat noemen we The Joy of Giving.


Meer weten over de beschikbare relatiegeschenken of onze activiteiten vanuit Den Bosch? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.


Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepabedrijfskleding.nl