Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch wordt blij van Vepa

 

Moniek de Zeeuw: “Met regionale, landelijke én internationale gezelschappen zetten we hier in de stad een mooi festival neer. Het liefst werken we met lokale leveranciers die ons ondersteunen, en dan is extra fijn dat je ook een echte klik hebt. En die klik met Vepa is er zeker! Je komt altijd blij terug van een gesprek, ze denken mee, zoeken naar een oplossing en zijn echt geïnteresseerd in wat we als theaterfestival doen. Zo maak je optimaal gebruik van elkaars expertise en dat doen we al sinds 2016. Ze snappen ook dat we duurzaamheid als een van onze pijlers zien en spelen daar direct op in met de speciale T-shirts. Ze denken goed met ons mee, ook over de toi-toi-toi’s die worden uitgereikt aan de makers en medewerkers als aandenken aan het festival.” 

 

Biologisch
“Voor ons is duurzaamheid echt van belang, op allerlei manieren. Dat geldt ook voor onze relaties. Als we al jaren lekker werken met een partner dan blijven we dat doen. Dat is ook duurzaam. Dat is ook precies zoals Vepa erin staat. Als theaterfestival zijn we stevig geworteld in ’s-Hertogenbosch en Vepa is dat ook” Maar wat de T-shirts betreft; die moeten er niet alleen goed uitzien en comfortabel dragen, maar ook aan de eisen van duurzaamheid voldoen. Gekozen is voor 100% GOTS biologisch. Dat zijn duurzame shirts waarin door de hele keten - van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie - wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. Die shirts worden gedragen door de vrijwilligers, de horecamensen en de bouwploeg.

 

Inspireren
Theaterfestival Boulevard is van donderdag 3 tot en met zondag 13 augustus en speelt zich voornamelijk af in het Bossche Zuiderpark en op de Parade maar er zijn ook voorstellingen op bijzondere locaties in de stad. Het festival bestaat sinds 1985 en is uitgegroeid tot een landelijk bekend festival in de zomerse augustusmaand. Theaterfestival Boulevard staat voor theater, muziek, dans, muziektheater en andere kunstvormen die niet in een hokje passen.  Vepa-directeur Robert van Enschot: “Het bruist, het leeft, het inspireert en het verrast. Voor ons altijd een vaste bestemming. Vor een voorstelling of om gewoon wat te drinken. Het hoort bij het culturele leven van stad en regio en dat motiveert Vepa om mee te doen. Zo inspireren we elkaar!” 

 

Ga naar het programma (3 t/m 13 augustus) van Festival Boulevard 's-Hertogenbosch festivalboulevard.nl

 

Foto-1MOnEKG2gWL5tz

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.