Laat je zien!

Laat je zien!

Vooral in de donkere maanden geldt: laat je zien! Of je wandelt, jogt, hardloopt of op de fiets zit: laat de andere weggebruikers weten dat je er bent. Daar hebben we bij Vepa handige hulpmiddelen voor. Fijn om als geschenk weg te geven en nog veel fijner om te ontvangen en gebruiken.

We informeren je graag wat Vepa Gifts in huis heeft. Iedereen wil toch veilig over straat? En dat je kinderen veilig naar school of de sportclub kunnen fietsen. Dan helpt het wel dat je aandacht besteedt aan je zichtbaarheid. Je kan zelf al veel doen om goed op te vallen in het verkeer. Zorg bijvoorbeeld voor goede fietsverlichting; daar hebben mooie sets voor. Fiets je met fietsverlichting aan, dan verklein je de kans op ongelukken. Je valt dan namelijk meer op en ook zie jij de weg voor je een stuk beter.

En wat denkt je van opvallende kleding? Bij regen, schemering en in het donker valt felle​ of lichtgekleurde kleding het beste op. Reflecterende strips helpen ook om beter op te vallen. Bij Vepa Gifts hebben we heel wat artikelen om de zichtbaarheid op straat te verbeteren. We geven je graag persoonlijk advies.

Bel 073-7601100 voor persoonlijk advies. 

zichtbaarheid

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.