Kies voor een duurzaam en verantwoord kerstpakket!

Kies voor een duurzaam en verantwoord kerstpakket

The Joy of Giving: natuurlijk! We geven graag, zeker rond kerst en de jaarwisseling. Maar dat willen we anno 2023 wèl duurzaam en verantwoord doen. Vepa kan je daarbij helpen. Want zo’n pakket samenstellen vraagt wel om kennis van zaken.

Wil je een duurzaam kerstpakket samenstellen? Dat doen we bij Vepa samen met Fair-Trade food producten en non-food producten van Impact. Al deze producten zijn op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame initiatieven. “Bij Vepa kennen we regels en weten we ook alles over de herkomst en samenstelling van onze producten. Zo heeft bijvoorbeeld het verbod op wegwerpplastics gevolgen voor de samenstelling en impact van je pakket. We helpen je daarbij.”

Maatschappelijk verantwoord

Bij VepaGifts werken we graag met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien beschikken we over een PSO-certificering, vinden we het belangrijk om zo min mogelijk CO2 uit te stoten en zijn we  in bezit van een Ecovadis ZILVER certificering.

Praktijk

Inderdaad, allemaal theorie, aldus Robert van Enschot. “We bewijzen liever in de praktijk wat er kan. Veel van onze relaties zijn heel bewust bezig als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dan wil je toch dat je kerstpakket die boodschap onderstreept.  Echt, dat kan, dat bewijzen we bij Vepa!  We lichten graag toe waarom wij de beste keuze zijn om een duurzaam kerstpakket samen te stellen.” Neem contact met ons op! 

Bel 073-7601100 voor persoonlijk advies. Ga naar onze kerstpakketten pagina 

 

duurzame-en-verantwoorde-kerst2

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.