Jazz in Duketown en Vepa versterken elkaar | ‘Jazz laat de stad bruisen’

Jazz in Duketown is het grootste gratis (openlucht) jazzfestival in Nederland en rekent dit jaar op 100.000 bezoekers. Op de podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op van vrijdagavond 26 mei tot en met zondagavond 28 mei. 

Ontmoeten
Het festival heeft een zeer rijke traditie en overleefde de Corona-jaren. Een evenement dat Bourgondische gastvrijheid combineert met jazzmuziek op niveau, voor allerlei leeftijden en liefhebbers. “Natuurlijk, het gaat om muziek, maar ook om het ontmoeten in een ontspannen sfeer. Dat past helemaal bij Vepa”, aldus directeur Robert van Enschot. “Ook ik ben er mee opgeroeid, als kind al hoorde een bezoek aan Jazz in Duketown er gewoon bij. Dan is het extra leuk dat je mag bijdragen aan de vitaliteit van dit bijzondere evenement. Laat de stad maar bruisen, Vepa doet mee!”

Herkenbaar
Vepa sponsort de t-shirts voor de vrijwilligers en draagt bij aan de merchandising. “Vepa heb ik leren kennen als een prettige partner om mee te werken. Een bedrijf dat gewoon sterk is in kleding van kwaliteit. We willen dat onze vrijwilligers en goed bijlopen en herkenbaar zijn voor het publiek. Bovendien werken we heel graag samen met een betrokken, lokale partner”, aldus Paul Kleijne van Jazz in Duketown die verantwoordelijk is voor de sponsoring. Vepa levert de 200 shirts voor de vrijwilligers die de artiesten begeleiden en voor andere ondersteuning zorgen.

Speciale viltjes
Vepa leverde ook promotionele items die verkrijgbaar zijn tijdens het festival. Nieuw dit jaar is dat Vepa een serie speciale bierviltjes heeft laten maken voor de Bossche cafés Fraai en sfeervol, aldus Paul Kleijne.

Bekijk het programma 
https://www.jazzinduketown.nl/ 

 

IMG_2008-by-vepakkTKuzn3QjL0x

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.