Het is zomer, tijd voor kerstpakketten!

Het is zomer, tijd voor kerstpakketten! 

Bij deze temperatuur als je op slippers naar het warme strand loopt? Ja, juist de zomermaanden zijn het juiste moment om tijd en aandacht te besteden aan het ideale kerstpakket. Wij hebben nu nog alle opties open staan om een eigen custom-made non-food artikel op maat te maken en deze aan te passen aan het thema van het kerstpakket 2023!

Op zoek naar kerstpakketten inspiratie? Geen probleem, maak een afspraak in onze kerstpakketten showroom in Nijmegen (vanaf 250 pakketten) . Op die locatie laten we zien wat we in huis hebben om van dat pakket een geschenk te maken dat impact heeft op de ontvanger. Dat kunnen je relaties zijn, of je medewerkers, of: vul de doelgroep maar in. Voor alle doelgroepen hebben we een oplossing. Van eigentijds, duurzaam en ecologisch verantwoord tot traditioneel en smakelijk. Maar altijd origineel, van kwaliteit en met een persoonlijke touch! Neem een filmpje op vanuit directie en verwerk deze als QR-code op de kerstdoos of kerstkaart!

Maak even tijd om er voor te gaan zitten. We kunnen je inspireren en komen met concrete voorbeelden. Helemaal gebaseerd op wat je wensen zijn, maar natuurlijk altijd met nèt dat beetje extra of een originele extra toevoeging waar je nog niet aan had gedacht. Begrijpelijk, want het is ons vak om te verrassen. En dat kan echt binnen het budget en wensen die je in gedachten hebt.  Ook hier geloven we in de persoonlijke Vepa-aanpak.

Dat zie je ook terug in de bezorging. Met een speciale koerier, precies op het moment en de plek die jij wilt. Ook dat maakt zo’n eindejaarspakket de moeite en de energie extra waard. Maak gewoon een afspraak, en als je op je slippers wilt komen: ook welkom!  

Ga naar de kerstpakketten pagina!

kerstman-op-strand

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.