Het is eerder Kerst dan je denkt…Regel nu je kerstpakketten!

Het is eerder Kerst dan je denkt…

De bladeren vallen van de bomen dus de hoogste tijd om je kerstpakketten te bestellen. Een gedoe? Zeker niet wat Vepa betreft. Kom langs in onze speciale showroom in Nijmegen of regel je het liever digitaal? 

Natuurlijk gun je je medewerkers en relaties een kerstpakket. Een pakket dat precies die boodschap uitstraalt die je in gedachten hebt. Bij Vepa hebben we ruim vijfenveertig jaar ervaring en alle contacten die nodig zijn om uniek maatwerk te leveren. We adviseren je, attenderen je op originele oplossingen en de laatste trends.

Ga je voor luxe of een uitnodigend basispakket, ga je voor Food of zoek je het juist in Non-food? Staan duurzaamheid en originaliteit voorop? The Season of Giving begint bij Vepa. Kom naar Nijmegen of neem snel contact met ons op, dan is het voor de feestdagen nog allemaal geregeld.

Zijn de kerstpakketten eenmaal besteld, dan helpen we je ook graag met de juiste begeleiding en het op het juiste moment en adres bezorgen. Geen zorgen, alles geregeld. Zo beleef je optimaal plezier aan het geven en het ontvangen!

Bel 073-7601100 voor persoonlijk advies!  Ga naar kerstpakkettenpagina 

 

Het-is-eerder-kerst-dan-je-denkt

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.