Heijmans kiest opnieuw voor VepaGifts!

Heijmans-gebouw

VepaGifts opnieuw voorkeursleverancier voor relatiegeschenken en promotionele artikelen bij Heijmans, één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Ze hebben een bijzondere en duurzame relatie die al méér dan veertig jaar bestaat.

Sinds 1978

Ik ben ontzettend trots dat we al zo lang voor Heijmans actief zijn. Heijmans is een van de allereerste klanten sinds 1978. Tijden veranderen, het aanbod en de mensen ook, maar de basis blijft hetzelfde: kwaliteit leveren en de ambitie hebben om met elkaar te willen samenwerken”, vertelt Robert-Jan van Enschot, directeur van Vepa.

Duurzaam

Een belangrijke keuze voor Heijmans om te kiezen voor duurzame promotionele producten. “Het gaat nu om bijvoorbeeld Doppers, Bio USB-sticks, paraplu’s en FSC-tassen. Bij alle producten ligt de nadruk op duurzaam. Voor Heijmans zijn duurzaamheid en verantwoord ondernemen van vitaal belang en verwerkt in onze strategie. De producten en geschenken die we inkopen moeten dit natuurlijk ook uitstralen. Dan is het fijn dat je daar met Vepa over kunt sparren en zij de oplossing leveren.

Voorkeursleverancier

VepaGifts heeft voor Heijmans een eigen webshop ingericht waarin geselecteerde Heijmans-medewerkers kunnen bestellen. Heijmans inkoop: “Mijn collega’s zijn de interne klanten. Dat zijn er een kleine honderd die rechtstreeks bij Vepa bestellen. Vepa is onze voorkeursleverancier als het gaat om het leveren van relatiegeschenken. Het is zeer prettig om één partij te hebben die het gewoon goed regelt. En we maken ons bijvoorbeeld ook geen zorgen om het toepassen van de huisstijl. Het is gewoon duidelijk. Als er bijzondere verzoeken zijn, dan los Vepa het op. Als je denkt, waar moeten we het vandaan halen, dan komt Vepa wel met een oplossing.

Eigen webshop en tevredenheidsonderzoek

De webshop is een uitstekend hulpmiddel om de artikelen makkelijk en overzichtelijk te bestellen en vervolgens binnen een paar dagen vanuit voorraad op de Heijmans-locatie ergens in Nederland te bezorgen. Uit een intern tevredenheidsonderzoek scoorde de relatie met Vepa uitstekend. “Ze zijn behulpzaam , denken mee, reageren snel op vragen en hebben korte levertijden, zo blijkt uit het onderzoek. Als Heijmans verwachten we van onze leveranciers dat ze zich opstellen als echte partners die samenwerking zoeken. Ik zie Vepa ook als experts op hun vakgebied.

Persoonlijk contact

Robert-Jan van Enschot benadrukt dat het gewoon klikt met Heijmans, al meer dan veertig jaar. “Onze rol is ontzorgen en regelen namens Heijmans dat het op orde is. Ook informeren we Heijmans over de nieuwste trends, bijvoorbeeld als het gaat om eco-vriendelijke materialen en duurzaamheid. De kwaliteit en het aanbod van onze producten en de webshop zijn belangrijk. Maar we overleggen regelmatig met Heijmans-mensen en dan is ook een goed persoonlijk contact de basis voor een succesvolle, lange relatie. Ook dat is duurzaam.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.