Dé trend van 2021: een zomerpakket!



Zomer

Eén ding is zeker: het traditionele kerstpakket wordt nog steeds gewaardeerd. In december met die zware doos thuiskomen en samen kijken wat er dit jaar inzit, blijft een leuk moment. Maar, echt verrassend is het niet meer. Precies om die reden zien we de trend opkomen dat werkgevers (ook) in de zomer hun medewerkers verrassen met een leuk pakket. Een beloning voor alle inzet van het eerste half jaar, en een opkikker voor het tweede deel. Anders dan anders, maar misschien wel meer van deze tijd..? Oordeel zelf!

Je personeel werkt vaak naar de zomer toe en kijkt uit naar die heerlijk zonnige vakantieperiode vol vrije tijd. Hoe leuk is het om ze dan te verrassen met een pakket? Juist, superleuk! Zomerse producten die handig zijn voor op vakantie of ideaal bij een gezellige barbecue. Zo stuur je collega’s nog relaxter de zomer in mét een extra goed gevoel over jou als werkgever. Win-win.

Wat er dan in zo’n pakket zit? Dat kun je helemaal zelf samenstellen. Eventueel met of zonder jouw bedrijfslogo. Denk bijvoorbeeld aan deze design zonnebril met houtlook. Retro én hip. Of zorg ervoor dat medewerkers verantwoord zonnebaden en geef deze zonnebrand-set. Daarin vind je zonnebrandcrème, lippenbalsem en verfrissingsdoekjes. Gun je je medewerkers een heerlijke dag op het strand? Kies dan voor deze handige opvouwbare strandstoelen of dit stijlvolle strandlaken. Liever een groene, duurzame keuze? Met deze verantwoorde handdoek help je mee de zee schoon te maken, want deze wordt gemaakt van opgevist plastic uit de zee. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Vermaak ze met deze frisbee, waarbij jij zelf het design bepaalt. En met deze handige ice bucket of barbecue reiniger is iedere barbecue een zorgeloos feestje. Geef er iets lekkers te eten of drinken bij, en het pakket is compleet!

Kortom: keuze genoeg. Waarmee ga jij deze zomer jouw medewerkers verrassen?

Bekijk hier de zomerproducten!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.