Ben jij de flexibele commerciële medewerker? (32-40 uur)

VEPA-Ben-jij-de-flexibele-commerci-le-medewerker

COMMERCIEEL MEDEWERKER M/V (32-40 UUR)

Wij zijn op zoek naar een spontane en flexibele commercieel medewerker! Je bent de spil tussen accountmanagement, leveranciers en onze (internationale) klanten. Iedere opdracht is een afzonderlijk traject, met de vele facetten die het met zich meebrengt.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het gehele salestraject. Je maakt offertes en houdt persoonlijk contact met klanten en (internationale) leveranciers. Je begeleidt de orders van inkooporder en artwork t/m drukproeven en aftersales.
Je maakt hierbij gebruik van een uniek verkoopprogramma om jou hierbij te helpen. Doordat wij met een groot scala aan producten en leveranciers werken is deze functie afwisselend en elke dag anders.

Wie ben jij?

• Je houdt van organiseren
• Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau
• Je bent 32 tot 40 uur in de week beschikbaar
• Je hebt 1-3 jaar werkervaring commercieel / sales
• Je bent oplossingsgericht
• Je bent een echte team player

Jouw competenties

• Je bent een gedreven, servicegericht persoon
• Je bent communicatief sterk
• Je beheerst de talen Nederlands en Engels. Duits is een pré.
• Je bent punctueel en hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij?

• Een leuke werkomgeving waarin iedere dag anders is
• Vele mogelijkheden om jezelf te ontplooien
• Een uitstekend salaris en een goede pensioenregeling
• Afwisselend programma trainingen in groepsverband alsook individueel
• Veel werkplezier met enthousiaste, gepassioneerde collega’s binnen de prachtige stad ’s-Hertogenbosch.

Over VepaGifts/Bedrijfskleding

Vepa is opgericht in 1978 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de markt van relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten. Met een gedreven en vakkundig team adviseren wij onze relaties dagelijks persoonlijk over het op de juiste manier inzetten van een promotionele actie en het dragen van de juiste kleding bij de juiste werkzaamheden. Vepa gaat voor een lange termijn relatie en levert producten op een kwalitatief hoog niveau, rekening houden met het milieu.

Bij VepaGifts adviseren we onze klanten al meer dan 45 jaar hoe ze hun marketingactiviteiten kunnen versterken met promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken. Dit helpt ze om de naamsbekendheid van het bedrijf of merk te vergroten. VepaGifts bedenkt verrassende ideeën en concepten die effectief bijdragen aan het commercieel succes van onze opdrachtgevers.

Vepa Bedrijfskleding is DE specialist op gebied van bedrijfskleding, geeft advies en ontzorgt haar klanten middels een kledingmanagement systeem, passessies, vermaakservice. Wij kleden bedrijven en organisaties professioneel aan met kleding vanuit ons standaard assortiment die voldoet aan alle eisen en/of maken een kledinglijn geheel op maat voor iedere branche.

Vepa Kerstpakketten de creatieve partner voor een uniek en doeltreffend eindejaarsgeschenk!
We hebben een unieke kerstpakketten showroom in Nijmegen, waar klanten van harte welkom zijn om een kerstpakket samen te stellen!

Ben jij die commerciële medewerker die met persoonlijk contact, klant specifiek advies en daadkracht het verschil kan maken bij iedere klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan bovengenoemde eisen? Dan leren we je graag kennen en nodigen we je uit te solliciteren via karin@vepagifts.nl

VEPA-Beeldscherm-1920x1080px-kledingUwiuwogYWRImz VEPA-Beeldscherm-1920x1080px-kerst6OOaGiYiTc9vX VEPA-Beeldscherm-1920x1080px-thema5PaaogM96LodS

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.