Arla Foods gaat voor langdurige samenwerking

“Ze proberen het onmogelijk toch mogelijk te maken! Als het eigenlijk wat betreft deadlines niet kan dan zetten ze alles op alles om het toch voor elkaar te krijgen. En dat waarderen we bij Arla.”

Aan het woord marketeer Lotte Tissink van Arla Foods, de Deense Zuivelgigant met het Nederlandse hoofdkantoor in Nijkerk. Arla Foods is bekend van o.a. de merken Arla Biologisch, Melkunie en Skyr. Dit zijn ook de merken waarvoor Vepa verschillende promotionele acties bedenkt in samenspraak met Arla. Zo hebben wij o.a. voor Skyr een duurzame custom-made salade beker geproduceerd, Mepal Skyr lunchpot, Philips gepersonaliseerd blender en veel meer promotionele producten.   

 

Werken zeer accuraat

Lotte Tissink: “Ik weet al niet meer hoe we bij Vepa terecht zijn gekomen, maar de relatie is zo goed bevallen dat wij graag met Vepa willen samen werken. Vepa is gewoon een prettig bedrijf om mee te werken. Ze reageren accuraat en schakelen snel als we een promotioneel verzoek hebben. Fijn dat er korte lijnen zijn en je op een persoonlijke manier wordt geholpen.”

 

Professionele partij

“Ze regelen het gewoon, van A tot Z. Je hebt een professionele partij nodig die weet waar ze over praten, als het bijvoorbeeld gaat over personaliseren promotionele producten. Ze komen altijd met oplossingen en advies. Je hebt er weinig omkijken naar omdat je het vertrouwen hebt dat het in orde is. Ook als er geen opdracht loopt krijg je een bericht als er nieuwe producten of ontwikkelingen zijn, ter inspiratie en dat werkt! Ze zijn betrokken, dat voel je. Wat fijn is dat men bij Vepa altijd met samples werken en zo weten wij waar we over praten. Het feit dat zij in ’s-Hertogenbosch zitten en wij in Nijkerk is helemaal geen probleem.”

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.