Van niets tot iets!

Al meer dan 40 jaar jaar dé specialist, in het

bedenken van creatieve relatiegeschenken!

Zij gingen u voor

Vindingrijk & creatief ook voor u!Al meer dan 40 jaar adviseren wij onze klanten hoe ze hun marketingactiviteiten kunnen versterken met promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken. Bijvoorbeeld wanneer ze de naamsbekendheid van hun bedrijf of merk willen vergroten. Of als ze de promotie van een bestaand of de introductie van een nieuw product extra glans willen geven. Elke keer weer bedenken wij verrassende ideeën waarbij productontwikkeling een steeds belangrijkere rol speelt om tot een uniek en opvallend concept te komen. Wij bedenken, schetsen en realiseren maatwerkproducten voor u!


Een oplossing op maat!


U bent op zoek naar frisse ideeën voor uw relatiegeschenken. Naar unieke geschenken voor uw klanten of voor uw medewerkers. Of naar bij uw bedrijf passende give-aways die u onderscheidend maken.

Met onze creativiteit, kennis van de actuele markt en onze eigen inkoop in heel Europa en in het Verre Oosten verzekeren wij u van unieke, perfect passende relatiegeschenken. En dat tegen zeer concurrerende prijzen.

Met "Out of the box" bedoelen we dat we verder gaan dan het leveren van relatiegeschenken alleen. Wij zijn uw partner op het gebied van premiums, relatiegeschenken, bedrukte kleding, premiums of gadgets. In onze ‘Brainstorm Dome’ komen ideeën tot leven en tijdens beurzen gaan we actief op zoek naar passende artikelen die uw organisatie versterken.

Hier onder vindt u enkele maatwerkproducten die in onze ‘Brainstorm Dome’ zijn ontstaan.