Smylieplant® large
vanaf € 9,10 zonder opdruk

Verpakking kiezen In beschermende...
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 € 15,00 *
vanaf 100 € 12,50 *
vanaf 250 € 10,50 *
vanaf 500 € 9,95 *
vanaf 1000 € 9,50 *
vanaf 2500 € 9,10 *
Verder
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
Je kunt jouw logo in de winkelwagen uploaden
  • A168-SM-KP-L-L
Met deze levende plant tover je een glimlach op het gezicht van je relaties, straal je...meer
Met deze levende plant tover je een glimlach op het gezicht van je relaties, straal je positiviteit uit en breng je leven op kantoor. De trendy Pannenkoekplant is omgetoverd tot de Smylieplant®, die iedereen blij maakt. De Pilea peperomioides, beter bekend als de Pannenkoekplant, is weer helemaal terug van weggeweest.

Het is uiteraard mogelijk om de Smylieplant® te personaliseren met jouw logo of ontwerp. Dankzij onze speciale technieken heeft het aanbrengen van de smileys of logo's geen invloed op de levensduur. Hiermee kun je jouw logo, slogan of boodschap laten schitteren op één of alle bladeren van de Smylieplant®, wat een unieke indruk achterlaat. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om de plantenpot te bedrukken. Dit plantje biedt de gelegenheid om jouw medewerkers of relaties eens echt op een positieve manier te verrassen.

Heeft u vragen over dit product, de gewenste personalisatie of eventuele verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Denk hierbij aan het recht ophouden van planten, breekbaarheid en de invloed van tempratuur op de planten. Hierdoor is het in bijna alle gevallen noodzakelijk om onze producten wanneer het in bulk gaat per pallet te verzenden, ook wanneer het lage aantallen betreft. Vraag ons gerust naar de transportkosten.

Eigenschappen

Merk: SMYLIE PLANT
Land van herkomst: NL
Opdruk informatietekst: Gele bedrukking op het blad
Opdruk tekstformaat: 35 x 30 mm
Opdruk tekstpositie: Op een blaadje
Informatie over de productgrootte: Plant in pot: ± Ø12 x 20 cm | Giftbox: 19 x 19 x 28 cm
Laatst bekeken