Message Printz® - Orchidee in giftbox
vanaf € 20,25 incl. opdruk

Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 € 28,25 *
vanaf 100 € 25,25 *
vanaf 250 € 23,25 *
vanaf 500 € 22,25 *
vanaf 1000 € 21,25 *
vanaf 2500 € 20,25 *
Verder
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
Je kunt jouw logo in de winkelwagen uploaden
  • A168-MP-OR-GB
Laat je betoveren door deze prachtige éénbloemige Orchidee, een levend meesterwerk dat direct in...meer
Laat je betoveren door deze prachtige éénbloemige Orchidee, een levend meesterwerk dat direct in het oog springt. Met toewijding en vakmanschap geteeld, heeft deze schitterende orchidee zijn oorsprong gevonden. Deze buitengewone bloem kan gepersonaliseerd worden met jouw eigen logo, slogan of boodschap in één kleur, subtiel en toch opvallend op de bloem gedrukt. Door gebruik te maken van speciale technieken kunnen we verzekeren dat het personaliseren van de bloem geen impact heeft op hun levensduur.

Deze luxueuze orchidee gaat verder dan alleen een geschenk; het is een statement van verfijning en aandacht voor detail. De mogelijkheid om jouw eigen stempel op deze bloem te drukken maakt het tot een werkelijk onvergetelijk gebaar. Een bewijs van jouw waardering, gepresenteerd op een manier die de ontvanger keer op keer zal herinneren aan de bijzondere band die jullie delen.

Of het nu een relatiegeschenk betreft, een mijlpaal viert, een bedankje overbrengt of een ander moment markeert, deze orchidee straalt tijdloze klasse uit. Met haar ene prachtige bloem en jouw unieke design, kleurt zij elke gelegenheid in met een persoonlijke en elegante touch. Het geven van de Message Printz® Orchidee in de luxueuze geschenkverpakking zorgt voor de finishing touch.

Heeft u vragen over dit product, de gewenste personalisatie of eventuele verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Denk hierbij aan het recht ophouden van planten, breekbaarheid en de invloed van tempratuur op de planten. Hierdoor is het in bijna alle gevallen noodzakelijk om onze producten wanneer het in bulk gaat per pallet te verzenden, ook wanneer het lage aantallen betreft. Vraag ons gerust naar de transportkosten.

Eigenschappen

Merk: MESSAGE PRINTZ
Land van herkomst: NL
Opdruk informatietekst: Éénkleurige bedrukking op de witte bloem
Opdruk tekstformaat: ± 40 x 35 mm
Opdruk tekstpositie: Rechtsboven op de bloem
Informatie over de productgrootte: Plant in pot: ± Ø10 x 42 cm | Giftbox: 19 x 14 x 50 cm
Laatst bekeken