Vepa sponsor Roet Korte Put 2020

Vepa sponsor Roet Korte Put 2020

 

Vepa steunt Oeteldonk

 

VepaGifts/VepaBedrijfskleding heeft een warm hart voor ’s-Hertogenbosch en ook zeker voor Oeteldonk.  “Carnaval, je moet ervan houden, maar Oeteldonk bruist. Een bijzonder feest dat barst van de tradities. Mooi dat we daar als Vepa op een bescheiden manier aan bijdragen”, vertelt Robert-Jan van Enschot.

 

Zo is Vepa sponsor van Roet Korte Put. “Dat is zeg maar het netwerk-carnaval voor zakelijk Oeteldonk. De slogan van Vepa bedrijfskleding is Dress to Work: daar geven de aanwezige ondernemers tijdens Roet Korte Put wel een bijzondere invulling aan”, aldus Robert.

 

2.600 gasten

 

“We zijn er trots op dat we eigenlijk de aftrap doen , de donderdag voor carnaval. Als je Oeteldonk wilt voorproeven, dan moet je in de Korte Putstraat zijn”, legt Peter Forger uit. Als uitbater van ‘t Pantoffeltje staat Peter Forger aan de wieg van het evenement in de bekendste Bossche horecastraat. “Klein begonnen, maar nu in 2020 bij de negende editie hebben we weer 2.600 gasten uit de regionale zakenwereld. Ja, volle bak. We hebben dit jaar maatregelen moeten nemen zodat we  al die mensen kwaliteit kunnen bieden in een echte Oeteldonkse sfeer.”

 

Mooie geste

 

VepaGifts/VepaBedrijfskleding sponsort voor het populaire evenement Roet Korte Put de lanyards, de lanyards waaraan de entreebewijzen hangen.  Peter Forger: “Een mooie geste. We hebben in Vepa een lokale partner die kwaliteit biedt en zeer betrokken is bij de stad en dat ook laat zien.”  Overigens is Vepa ook lid van het Genootschap van het Oeteldonks Vaandel met ondernemingen die de Oeteldonkse cultuur financieel ondersteunen.

 

Proef

 

In de nabije toekomst denken de in een stichting verenigde horacazaken uit de straat aan een nadere samenwerking met Vepa tijdens de evenementen Proef Korte Put.  Robert-Jan van Enschot: “VepaGifts staat voor The Joy of Giving: dat past prima bij de Korte Putstraat waar veel ondernemers komen.

Dress to work staat voor de juiste specialistische bedrijfskleding voor het juiste segment. Wij werken ook graag samen met bedrijven in onze eigen stad, waar wij dezelfde passie en betrokkenheid delen! Met VepaBedrijfskleding kunnen we onze brede collectie horeca kleding mooi presenteren in de Korte Putstraat, hoe leuk is dat!”

 

Meer informatie over Roet Korte Put 2020: WEBSITE Roet Korte Put

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.