Vepa-shirts voor festival De Boulevard


Vepa voelt zich verbonden met de stad ’s-Hertogenbosch. “Daarom ondersteunen we met veel plezier mooie Bossche evenementen, met Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch festival van 1 tot en met 11 augustus als onze nieuwste partner.”  


Kunst, cultuur en bourgondische gastvrijheid

Na de Vestingloop en Jazz in Duketown zijn het nu ook de medewerkers en vrijwilligers van het theaterfestival die in een comfortabel Vepa-shirt hun evenement uitdragen. Het festival is al tientallen jaren een begrip in de stad en verder daarbuiten. “Een heerlijk zomers festival, dat zorgt dat de stad in augustus op een artistieke manier bruist en tintelt. Een mix van kunst en cultuur gecombineerd met bourgondische gastvrijheid. Met o.a. de Parade als centraal plein waar bezoekers op een ontspannen manier kennis maken met prikkelende cultuur. Ik kom er zelf ook graag”, aldus Robert van Enschot.  


Vier kleuren

Die betrokkenheid is nu omgezet in een professionele relatie. Vepa levert de shirts voor de medewerkers van de Boulevard. Het gaat om in totaal zo’n 500 shirts, verdeeld over vier groepen: horecacrew, bouwploeg, publieksbegeleiders en het promo-team. Nathalie Dielissen is sinds een jaar hoofd communicatie en marketing van festival de Boulevard. “Elk met een eigen model en eigen kleur. De reacties bij de pas-sessie tijdens de vrijwilligersbijeenkomst waren goed, ze waren enthousiast over de pasvorm”, aldus Nathalie. “We kwamen precies op het goede moment in contact met Vepa. We doen graag zaken met Bossche partijen, je moet elkaar waar dat kan, ondersteunen. Het klikt gewoon en de betrokkenheid wordt gewaardeerd.”