Inspiratie WHAT’S NEW 2017!


Activity tracker

Waterdichte (IP67) touch screen activity tracker met een kwalitatief hoogwaardig OLED-scherm. De activitytracker telt je stappen, afgelegde afstand, verbrandde calorieën en registreert uw slaappatroon. Inclusief dynamische hartslagmeter om uw prestaties te verbeteren. De armband maakt gebruik van Bluetooth 4.0 en heeft een standby-tijd van 5-7 dagen op een volle batterij. De gratis app is compatibel met IOS 8.1 en Android 4.4 en hoger

Indicatieprijs: € 59,95Usb oplaadstation

6A Multi charging station voor het gelijktijdig opladen van tablets, smartphones en andere mobiele apparaten. Door het gebruik van 1 stopcontact voorkomt u kabel chaos. Geschikt voor 5 mobiele apparaten. De geoptimaliseerde iPhone & iPad USB poorten zorgen voor een extra snelle laadtijd. Inclusief EU adapter.
​​​​​​​

Indicatieprijs: € 31,75


Universele 3D camera Lens

Universele 3D lens geschikt voor de meest voorkomende Android en iOS modellen. Plaats de klip op uw mobiele telefoon en maak uw eigen 3D foto's en video's. Deze opnamen kunnen eenvoudig bekeken worden met een virtual reality bril. De lens is gemaakt van ABS met PU padding om uw telefoon te beschermen.

Indicatieprijs: € 3,13


Fashion powerbank 4.000 mAh

Lichtgewicht en fashionable powerbank met linnen afwerking. ABS middengedeelte met geintegreerde power indicatie lampjes. Capaciteit 4000 mAh, output 5V/1A, input 5V/1A. Inclusief micro USB kabel.
​​​​​​​
Indicatieprijs: € 21,15


Friday afternoon speaker

Geniet van de vrijdag of iedere andere dag met vrienden, drankjes en muziek met deze unieke bluetooth speaker. De speaker heeft een speeltijd van maximaal 4 uur en de geïntegreerde opener kan een onbeperkt aantal flessen openen. Bediening van de speaker tot een afstand van 10 meter. De speaker heeft bluetooth 4.1 voor eenvoudige en vlotte verbinding met uw mobiele apparaat. De 2W speaker heeft een high-end metalen rooster voor een optimaal geluid en een soepele siliconen behulzing. Inclusief 250 mAh batterij. Met pick-up en luidspreker functie om oproepen te beantwoorden.
​​​​​​​
Indicatieprijs: € 24,35


Kaarthouder met RFID – gemaakt van recycled aluminium

Deze moderne creditcardhouder van aluminium biedt plaats voor 7 kaarten/passen. Uw reclame graveren wij op de buitenzijde.

​​​​​​​

Indicatieprijs: € 23,95


Balpen met telefoon standaard

Blauwschrijvende balpen van kunststof met touchpad voor smartphones en tablets. Uw reclame wordt met een druk op de schacht aangebracht.

​​​​​​​

Indicatieprijs: € 0,38Waterfles van het merk Contigo

Opvallende waterfles van BPA-vrij Tritan, in een trendy kleurencombinatie. Met AUTOSEAL®-technologie (100% mors- en lekvrij ontwerp. Bestand tegen harde schokken. Vaatwasmachinebestendig. Incl. gebruiksaanwijzing. Inhoud 500 ml. Contigo® Dé uitblinker in kwaliteit, vormgeving en technologie. Direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle vormgeving, stevig en sterk. De innovatieve Contigo® waterflessen en thermobekers zijn geurloos, smaakvrij, BPA-vrij en gebaseerd op de revolutionaire AUTOSEAL® of AUTOSPOUT®-technologie (2 jaar garantie). Gesloten wordt de drinktuit beschermd tegen vuil en microben. De drinkflessen zijn met één hand te bedienen en gegarandeerd 100% lekvrij, dus overal en altijd te gebruiken. Ga voor een duurzame promotie met onze allerbeste favorieten!

​​​​​​​

Prijs: actuele prijs op aanvraag


Fairtrade koffie

Uw eigen zakje voorzien van tekst en logo. Dit zakje is goed voor 2 koppen koffie! Wij hebben een assortiment van 4 verschillende fairtrade koffie zakjes.

​​​​​​​

Indicatieprijs: € 1,85 per stuk