De ideale paraplu bedrukken: 3 soorten voor alle Nederlandse seizoenen


Een paraplu bedrukken en daarvoor op zoek naar de juiste keuze? Het kan in Nederland flink regenen, en tegelijkertijd ook behoorlijk waaien. Dat vraagt om speciale paraplu’s, waarmee u alle Nederlandse seizoenen goed aan kunt.


Online heeft u de keuze uit tal van paraplu’s, in de meeste gevallen binnen de drie belangrijkste categorieën en soorten:

  • Automatische paraplu: handig en makkelijk
  • Golfparaplu: geschikt om samen onder te lopen
  • Stormparaplu: als de wind de kop opsteekt


Op die manier kiest u eenvoudig voor een paraplu die goed aansluit bij de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Een automatisch model dat zich. Gemakkelijk laat uitklappen, zodat die bijvoorbeeld goed van pas komt als het ineens begint te regenen. En een golfparaplu als de bekende keuze om samen gebruik van te maken, dankzij de enorme grootte van deze modellen. Verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en natuurlijk met de mogelijkheid tot bedrukken, om die te personaliseren.

Wij zetten de verschillende mogelijkheden om dit type relatiegeschenk te bedrukken graag voor u op een rij.


Automatische paraplu: handig en makkelijk

Een automatische paraplu kopen en laten bedrukken? Het zijn mooie modellen, die bovendien niet veel hoeven te kosten. Met name bij grotere aantallen is het mogelijk om daar op een goedkope manier gebruik van te maken. De automatische modellen hebben een handig systeem, dat het mogelijk maakt om die soepel uit te laten klappen. Een druk op de knop is voldoende, om er daarmee voor te zorgen dat de paraplu zich ontvouwt en bescherming biedt tegen de regen.

Tip: of bescherming tegen de zon natuurlijk. Met name de grotere paraplu’s zijn in de zomer een goede keuze om te voorkomen dat u in de brandende zon moet lopen of zitten.

Vergelijk de verschillende automatische modellen, die gelden als een belangrijke all-rounder. Het zijn modellen die op ieder moment eigenlijk goed van pas komen, vooral op het moment dat u ineens een paraplu nodig heeft. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, terwijl u tegelijkertijd een licht model mee kunt dragen. Met bijvoorbeeld een gewicht van slechts 390 gram, waardoor u nauwelijks merkt dat u een exemplaar met u meedraagt.


Golfparaplu: geschikt om samen onder te lopen

Een groot exemplaar gezocht? De golfparaplu heeft een groter formaat, waardoor het uitstekend mogelijk is om daar samen gebruik van te maken. Het gaat om 30 inch in plaats van 23 inch voor de standaarduitvoering. Dat betekent 7 inch aan extra doorsnee, goed voor bijna 18cm meer bescherming tegen de regen. Bovendien is dit type paraplu op een nog voordeligere manier beschikbaar, zelf op het moment dat u die graag wilt laten bedrukken. In alle kleuren van de regenboog en zelfs met twee verschillende kleuren.

Tip: zorgen voor een sportieve look? Combineer de kleur van uw keuze met wit. Om de vlakken van de paraplu om en om te laten kleuren, zodat er een sportief geheel ontstaat en we daar vervolgens de bedrukking voor u op kunnen aanbrengen.

Uiteraard is de golfparaplu er in een aantal verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld op basis van de baleinen en het handvat. De baleinen zijn vaak gemaakt van metaal, terwijl het handvat van hout is. Op die manier ontstaat er een mooie traditionele uitstraling, gecombineerd met materialen van hoge kwaliteit. Ook het polyesterdoek draagt daar op een mooie manier aan bij. Goed voor 30 inch bescherming, waardoor de paraplu op het breedste punt 75cm bescherming biedt, zodat u daar zonder problemen samen gebruik van kunt maken.


Stormparaplu: als de wind de kop opsteekt

En begint het in Nederland stevig te waaien, bijvoorbeeld tijdens de herfstmaanden? Een normale paraplu biedt dan niet altijd uitkomst, er is dan meer nodig. Op die momenten komt de stormparaplu goed van pas. Beschikbaar in diverse uitvoeringen, zowel in de bekende ronde vorm als met een meer aerodynamische vormgeving.

Online heeft u de keuze uit de verschillende modellen, die u gemakkelijk kunt kopen en vervolgens kunt laten bedrukken. Wij zorgen voor uw bedrijfsnaam op het extra stevige model, waar klanten, medewerkers of relaties gebruik van kunnen maken op het moment dat het in de herfst harder begint te waaien. Zo voorkomen we dat u nat zal worden van de regen, zelfs op het moment dat het hard waait en een normale paraplu geen uitkomst zal bieden.

De schacht van de stormmodellen is versterkt met glasvezel en er is over het algemeen sprake van sterke metalen baleinen. Het doek is vaak gemaakt van het bekende polyester, terwijl het handvat er is in hout en bijvoorbeeld in schuimrubber. De verschillende materialen dragen op die manier goed bij aan de stevigheid van het geheel, zodat u zich daar geen moment zorgen over hoeft te maken.


Paraplu bedrukken en kopen: ook doorzichtig

Een paraplu kopen als relatiegeschenk, giveaway of promotieartikel? U heeft online de keuze uit een breed assortiment. Met daarin natuurlijk ook de doorzichtige paraplu’s, zodat u uw blik gewoon op de weg voor u kunt houden. Dwars door de paraplu heen, in een ontwerp dat bovendien voorkomt dat er een groot vlak in een bepaalde kleur ontstaat.

Ontdek online de verschillende paraplu’s die u kunt kopen en die wij voor u kunnen bedrukken. Met uw bedrijfsnaam of logo, op de manier zoals u dat voor ogen heeft. Wij gaan er voor u mee aan de slag en zorgen voor een snelle verwerking van de bestelling. Zodat u de paraplu kunt uitdelen aan uw eigen medewerkers, aan klanten of aan andere relaties die u daarmee wilt verrassen. Bestel meteen online, dan gaan wij aan de slag met de paraplu’s en kunt u daar zo snel mogelijk gebruik van maken.