Health is hot als relatiegeschenkHealth is hot. Of beter gezegd.. het idee van health is hot!

Van kookboeken voor gezonde maaltijden tot dagboeken van de meest recente fitgoeroe, van waterfles tot activity tracker; we zijn meer bezig met health dan ooit!


Of dat we daar altijd zo effectief in zijn, doet er eigenlijk niet toe, want als geschenkcategorie is dit dus in veel gevallen een gouden zet.


Daarom delen we vandaag niet alleen enkele van de populairste health gifts uit ons assortiment, maar geven we ook wat inspiratie voor het inzetten van health gerelateerde gifts!
Health cadeaus strategisch inzetten


Met een health cadeau kun je veel kanten uit. Niet alleen doordat binnen deze categorie veel producten te krijgen zijn, maar vooral ook omdat de connectie met je organisatie heel slim te maken is.Ter inspiratie alvast wat ideeën:


1.      Ondersteun de mens georiënteerde richting van je merk/bedrijf.

Draait het bij jou om mensen? Eenvoudig gezegd, maar niet altijd zo eenvoudig uit te dragen in daden.

Producten die bijdragen aan de gezondheid en fitheid van (jouw eigen) mensen, past primain deze setting. Kies vooral de producten die een gezonde en actieve leefstijl ondersteunen (iets minder wellness, maar destemeer sport)2.      Versterk de connectie met je doelgroep

Heb je bij het uiteenzetten van de buyer persona’s van jouw doelgroep vastgesteld dat een gezonde leefstijl en aandacht voor sport/gezondheid, of juist wellness bij hen past? Dan is dit een mooie kans om de binding te vergroten. Als je begrijpt wat hen drijft, speel je daar goed op in.3.      Straal betrokkenheid en verantwoordelijkheid uit

Bij het versterken van je merk of bedrijfsidentiteit kan de rol die je je bedrijf toeeigent in de maatschappij een strategische keuze zijn. De verantwoordelijkheid die je als bedrijf voelt in de wereld, maatschappij en/of voor je medewerkers en klanten kun je dus prima uiting geven.
Producten die we graag voor je uitlichten in deze categorie


1.      De stappenteller

Kantoorbaan of juist superactief? De stappenteller was in 2016 een hit en is ook dit jaar weer populair!


Je vindt diverse varianten in onze shop.2.      De badjas

Voor heren en voor dames is een badjas altijd een cadeau met de juiste hoeveelheid wellness EN precies de juiste dosering luxegevoel.

Daarom is dit geschenk populair als gift door werkgevers, maar ook voor gewaardeerde relaties.3.      De drinkfles

De keuze is uitgebreid in ons online assortiment drinkflessen, maar hij mag niet ontbreken in deze lijst. De drinkfles is zo breed gewaardeerd omdat het niet alleen een strakke match maakt met gezondheid, maar ook nog eens lang meegaat en duurzaam ontwikkeld wordt.4.      Verzorgingsproducten

Eigenlijk kan deze categorie niet missen! Van kleine verzorgingsartikelen zoals lippenbalsem, tot prachtige, stijlvolle geschenksets; een cadeau rondom wellness en verzorging is eigenlijk altijd raak!


In ons assortiment vind je daarom online een breed aanbod van kleine tot grote geschenken in deze categorie. Laat je verrassen!Benieuwd naar een aanpak die speciaal bij jouw bedrijf past?

Leg ons je uitdaging voor, we stellen je niet teleur!