Relatiegeschenken bedrukken: tips van de experts

Een relatiegeschenk bedrukken met naam, logo of slogan van uw organisatie. Daarmee maakt u zichzelf zichtbaar bij zakenrelaties en personeel. Met uw gift krijgt u aandacht en naamsbekendheid. Wilt u een bedrukt relatiegeschenk geven als bedankje, cadeau of voor een speciale gelegenheid? Dan hebben wij een aantal handige tips voor u.


Welke relatiegeschenken bedrukken?


Een klant die al zijn notities schrijft met een pen waarop uw logo prijkt. Of een medewerker die in de trein een usb-stick met uw bedrijfsnaam tevoorschijn haalt. De bestverkochte relatiegeschenken zijn nog altijd artikelen die praktisch en bruikbaar zijn. Zo komt de ontvanger van het bedrukte relatiegeschenk dagelijks in contact met uw bedrijf. Natuurlijk kunt u ook gaan voor een ludiek product, zoals een virtualrealitybril, of een geschenk dat past bij uw organisatie. Een artikel met een ‘verhaal’ doet het ook altijd goed.


Ga voor kwaliteit


Als u een relatiegeschenk laat bedrukken, is het belangrijk dat het van goede kwaliteit is. Uw naam is er immers aan gekoppeld. Een powerbank dient gecertificeerd te zijn en een tas functioneel en duurzaam. Dat is de beste reclame voor uw bedrijf. In de webshop van VepaGifts kunt u 24/7 uitsluitend kwalitatief goede producten zien en bestellen.


Vraag een sample aan


De kwaliteit kunt u het beste beoordelen als u het product zelf in handen hebt. Bij VepaGifts vraagt u eenvoudig een sample aan van het product dat u op het oog hebt. Eerst zelf even zien en beoordelen. Dan weet u wat u aan uw zakelijke relaties geeft.


Technieken


Bij relatiegeschenken bedrukken hebt u ruime keuze uit diverse druktechnieken. Voor alle materialen en in elke prijsklasse. Printen of stickeren is bijvoorbeeld geschikt als u veel producten met logo wilt bedrukken. Bij luxe cadeaus wordt vaak gekozen voor graveren, borduren of debossing. Op onze website leest u alles over de voordelen van verschillende druktechnieken. En natuurlijk hoeft u niet zelf de druktechniek te kiezen, bij VepaGifts adviseren we u graag.


Kleur


Een logo in fullcolor heeft een andere uitstraling dan een logo in één kleur of in zwart-wit. Ook qua kleur hebt u talloze mogelijkheden bij het bedrukken van relatiegeschenken. Let er in elk geval op dat de gekozen kleuren goed passen bij de kleur van het product dat u laat bedrukken. Uiteraard kunt u bij VepaGifts rekenen op een goed advies.


Advies over relatiegeschenken bedrukken


Wilt u meer weten over het bedrukken van relatiegeschenken? Bel 073-7601100 of stel uw vraag via het contactformulier. We helpen u graag verder.