Kerstpakket bestellen: méér dan een cadeau

U geeft uw medewerkers als werkgever natuurlijk niet zomaar een kerstpakket cadeau. U geeft een kerstpakket om iemand een hart onder de riem te steken en om hem of haar te bedanken. Het is een symbool voor de beste wensen tijdens de feestdagen en een extra schouderklopje: “Bedankt voor de inzet het afgelopen werkjaar en we gaan er in het nieuwe jaar weer tegen aan!”


Het kerstpakket is niet meer weg te denken uit de Nederlandse bedrijfscultuur. Toch is het niet altijd zo makkelijk om een passend cadeau te bedenken. Iedere persoon binnen de organisatie is anders en het moet een kerstcadeau zijn dat iedereen zal waarderen.


VepaGifts uit Den Bosch kan u daarbij helpen. Wij zijn al meer dan 40 jaar een trouwe leverancier van de mooiste kerstpakketten voor vele organisaties in Nederland. Een groot of juist een klein budget? Wij hebben voor iedere organisatie een passende oplossing.

Showroom in Nijmegen

Wij hebben een speciale showroom ingericht in Nijmegen. In deze showroom helpen onze specialisten u om een uniek kerstpakket samen te stellen. Natuurlijk hebben wij de laatste trends op het gebied van kerstpakketten in huis! Heeft u hier interesse in? Neem dan even contact op via 073-7601100 of info@vepagifts.nl.


MVO


Onze maatwerk kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee draagt u bij aan duurzaam ondernemen in de sociale context. Bekijk onze pagina voor meer informatie over onze kerstpakketten.

Voor mannen

Echte mannen houden wel van iets lekkers! Een heerlijke wijn of een lekker biertje, dat gaat er altijd wel in. Of wat dacht u van een Stereo fun pakket of bier pakket !


U kunt het zo bijzonder maken als u zelf wilt. Wat vindt u van een bierpakket voor het vinden van het perfecte biertje? Bekijk online alle kerstpakketten voor mannen.

Voor vrouwen

Stelt u zich eens voor: een kerstpakket dat zijn oorsprong vindt in het oude India van 5000 jaar geleden. Een giftset die gericht is op het herstellen en behouden van de innerlijke harmonie. Dit kan alleen met de collectie van Rituals, kijk bijvoorbeeld eens naar het Treets for Her pakket. Nou dat is bijzonder!


Of geeft u toch liever een mooi kookpakket of een tapasbasket? Het kan allemaal. Ontdek online de verschillende kerstpakketten voor vrouwen.

Pakketten met landenthema’s

Even een minireisje maken naar een ander land? U geeft kerstpakketten met een landenthema cadeau om iemand een speciale ervaring te bieden. Bella Italia! Neem uw medewerkers mee naar het zuiden van Italië met een heerlijk Italiaans verspakket. Toch liever naar Spanje of Frankrijk? Dat kan met het Spaanse tappas pakket. Of toch oer-Hollands een lekker Hollands pakket met o.a. erwtensoep en appeltaart? Bekijk online de verschillende landenthema’s.

Kerstpakketten bestellen op maat?

Zelf uw cadeau ontwerpen samen met een van onze specialisten? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Wij zijn er voor uw organisatie en zullen er alles aan doen om u te helpen bij het bedenken van de mooiste verassing. Voel u vrij om ons te bellen voor vrijblijvend advies en tips of stuur ons hier een e-mail met uw wensen.

Telefoon:        +31 (0) 73 7601100

Email:               Info@vepagifts.nl