Corona-preventiemiddelen: mondkapjes, plexiglas preventieschermen en een handige hygiënesleutel #alleensamen

Corona-preventiemiddelen: mondkapjes, plexiglas preventieschermen en een handige hygiënesleutel #alleensamen

 

Het coronavirus heeft in alle hevigheid toegeslagen en na die enorme dreun volgt nu een periode waarin we de economie weer moeten opstarten. Volgens de belangrijke RIVM-voorschriften  en met de specifieke maatregelen die de overheid treft. Waarover we bij VepaGifts nog dagelijks vragen krijgen, die we graag beantwoorden met ons uitgebreide assortiment corona-preventiemiddelen.

“We worden nog iedere dag overspoeld met vragen over mondkapjes, gecertificeerde desinfectieproducten en andere beschermingsmiddelen,” vertelt Robert-Jan van Enschot, directeur bij VepaGifts. “Onze klanten hebben dringend behoefte aan mondkapjes, plexiglas preventieschermen, handreinigingsgel en oplossingen om zo min mogelijk te hoeven aanraken. Producten die we gelukkig in grote hoeveelheden kunnen leveren en waarmee we graag de gezondheid garanderen van onze klanten, hun klanten en alle medewerkers en collega’s.”

 

 

Uitgebreid assortiment corona-preventiemiddelen

Al sinds de eerste tekenen van de coronacrisis in Nederland hebben we bij VepaGifts een uitgebreid assortiment beschermings- en preventiemiddelen. Een assortiment dat we afstemmen op de vraag van onze klanten, om hen zo goed mogelijk te voorzien van wat ze op dit moment nodig hebben.

We hebben goede relaties met onze vaste leveranciers, waardoor we ook in deze moeilijke tijden aan veel van de belangrijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kunnen komen. Die we leveren aan bijvoorbeeld VOS Logistics en waarmee we veel andere klanten al een tijd lang van dienst zijn.


Bekijk de video

 

 

Ons uitgebreide assortiment corona-preventiemiddelen bestaat bijvoorbeeld uit:

•   Mondkapjes
Fashion-mondmaskers, herbruikbaar dankzij het gebruikte microfibre (205g/m2). Volgens de N EN 14697-2007 en OEKO-TEX Standard 100-normen, dus geschikt voor niet-medisch gebruik.

•   Desinfecterende handgel
Compacte flesjes met reinigingsgel voor de handen, die 99,9% van de bacteriën doodt. Alcoholvrij, dus zonder het uitdrogende effect van veel andere gels. Makkelijk mee te nemen dankzij het compacte formaat.

•   Plexiglas preventieschermen
Hoogwaardige bescherming tegen spatten voor zowel klanten als medewerkers in winkels en andere bedrijven. Vrijstaand te plaatsen op de toonbank of balie, dankzij de meegeleverde transparante voeten. Ook hangend te monteren.

•   Gezichtsmaskers
Hygiënische maskers met flexibele en verstelbare band, om het vizier goed voor het hoofd te plaatsen. Comfortabel, licht van gewicht en bovendien ook geschikt voor iedereen die een bril draagt.

 

 

Hygiëne sleutels

De handige hygiënische tool om zo min mogelijk aan te hoeven raken met de handen. Om deuren te openen, drukknoppen te bedienen en voor tal van andere toepassingen. Als sleutelhanger van versterkt en duurzaam ABS-plastic.

We hebben de verschillende corona-preventiemiddelen zoveel mogelijk op voorraad en staan in nauw contact met onze leveranciers. Daardoor ontvangen we regelmatig nieuwe partijen, waar we klanten zo duidelijk mogelijk van op de hoogte brengen. Om ze snel te voorzien van de middelen die ze nodig hebben, zodat ze hygiënisch en veilig kunnen werken. En om hun klanten een veilige omgeving te kunnen bieden, dankzij de hoogwaardige producten die er beschikbaar zijn om volgens de maatregelen te werken.

“Soms hebben we net als andere aanbieders te maken met langere levertijden. Het zijn onzekere tijden, waarin we helaas niet kunnen vertrouwen op de gebruikelijke aanlevering. We brengen klanten daar uiteraard netjes van op de hoogte, om ze zo duidelijk mogelijk aan te geven wat ze van ons kunnen verwachten,” vertelt van Enschot.

 

 

Gezichtsmaskers, handreinigingsgel, plexiglas preventieschermen en meer

Van Enschot: “We zijn in een rare situatie beland, waarin we in zeer korte tijd een ‘nieuw normaal’ zullen moeten vinden. Voor winkels, verkopers en tal van andere bedrijven, die daar ineens mee te maken hebben gekregen. En die nu op zoek zijn naar de belangrijke preventiemiddelen, om de gezondheid te waarborgen. Iets dat voor ons de absolute prioriteit heeft op dit moment, om zoveel mogelijk klanten hun bedrijf te laten heropenen of voortaan veilig en hygiënisch te werken.”
VepaGifts kan gelukkig veel van de gezichtsmaskers en mondkapjes, handreinigingsgel en het plexiglas meteen uit voorraad leveren. Net als de slimme hygiënesleutels, die voorkomen dat we van alles moeten aanraken. En die er in plaats daarvan voor zorgen dat we kunnen werken aan een ‘touch free’-samenleving, zoals specialisten daarvoor pleiten.
“Een goede gezondheid is voor ons het belangrijkste. Met de belangrijke corona-preventiemiddelen voor klanten, hun klanten, medewerkers en alle collega’s. Dankzij mondkapjes, gezichtsmaskers, desinfecterende gel en beschermende schermen of hygiënische maskers. Waarmee we er graag alles aan doen om daar zoveel mogelijk van onze klanten op tijd van te voorzien,” besluit van Enschot.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.