Vepa op Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch 2019


Bourgondisch ’s-Hertogenbosch is een culinair evenement dat de septembermaand in de Bossche binnenstad kleur en smaak geeft. Op De Parade, aan de voet van de Sint-Jan staan lekker eten en ontmoeten centraal. En Vepa Bedrijfskleding is hier uiteraard aanwezig.

Het evenement wisselde dit jaar van brouwer en dat betekent ook nieuwe kleding voor de medewerkers die de horeca doen in het drukke middengedeelte op de Parade. Het is een team dat in actie komt namens de PEP: de gezamenlijke horeca-ondernemers van de Parade.  Zij zijn voorzien van horeca overhemden voorzien door Vepa.

“Uitstraling is belangrijk”, aldus Otto van den Groenendaal van de PEP. “We willen dat onze mensen herkenbaar zijn en er verzorgd bij lopen. Het evenement straalt  kwaliteit uit en dat laten we natuurlijk ook terugkomen in de kleding.“ Waarom de PEP voor Vepa koos? “Je wordt snel en vriendelijk geholpen en bij een eerder event stonden ze direct voor ons klaar. Bovendien kennen we Robert-Jan als een actieve ondernemer.”

Robert-Jan van Enschot. Bourgondischs-Hertogenbosch staat voor kwaliteit en een perfecte gelegenheid om mensen te ontmoeten. Daar is Vepa als Bossche onderneming graag aanwezig.” De bedrijvenavond op donderdag is besloten. Van vrijdag 13 t/m zondag 15 september is iedereen welkom op de Parade in ’s-Hertogenbosch, lees meer over het event  https://www.bourgondisch-sh.nl/