Vepa - trots op Vestingloop 2019


“Het gaf een enorme kick, die mensen langs de route. En al die vrijwilligers met een fraai Vepa-shirt: dan voel je je echt trots,” vertelt Robert van Enschot van Vepa. Hij nam zelf ook deel aan de Vestingloop 2019. “Ik bleef een paar seconden onder mijn beste tijd, maar het was genieten.”

Vepa levert de shirts voor de maar liefst 170 vrijwilligers die de  BrandLoyalty Vestingloop op de laatste zondag van mei met hun support mogelijk maakten. “Van de mensen die het verkeer regelden, het water aanreikten tot presentator Huub van Mackelenberg op de volle Parade. Geweldig om ze in zo’n comfortabel Vepa-shirt te zien. De Vestingloop is een geweldig evenement met een enorme uitstraling; daar werken we graag aan mee. ”

Finish op de Parade

Vepa staat voor Bedrijfskleding en Gifts en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. “De Vestingloop laat meer dan 7.000 lopers genieten van wat ’s-Hertogenbosch allemaal te bieden heeft. Wat is er leuker dan op een mooie zondag in mei sportief bezig zijn, mooie routes te lopen en dan met een goed gevoel te finishen op die bruisende Parade?“


Derde jaar


Vepa was voor het derde jaar betrokken bij het evenement en is producent en leverancier van de shirts voor de vrijwilligers, vertelt Joost van der Hagen van het organiserende bureau Artishock Events.  “Zonder de inzet van al die vrijwilligers kan je zo’n evenement echt niet organiseren, ze zijn onmisbaar! Fijn dat ze er allemaal hetzelfde en netjes bijlopen, dat voegt kwaliteit toe. Het shirt mogen ze houden als aandenken aan een mooie dag.” Robert van Enschot: “Het is belangrijk dat de vrijwilligers en medewerkers herkenbaar zijn en goed in de kleren zitten. Fijn dat we daar met een comfortabel shirt aan mogen bijdragen.”