Vacature - Commerciële medewerker binnendienst


Commerciële medewerker binnendienst Vepa BV m/v Full-time


Ben jij die commerciële medewerker die met persoonlijk contact, klant specifiek advies en daadkracht het verschil kan maken bij iedere klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functieomschrijving

In deze salesfunctie ben je het aanspreekpunt voor klanten in de showroom. Als klantenadviseur gebruik je je creativiteit om met de klanten mee te denken en een passende oplossing te bieden op het gebied van bedrijfskleding en promotionele producten. Je handelt binnenkomende telefoongesprekken, orders en aanvragen af. Je bent samen met je collega’s van de buitendienst verantwoordelijk voor je eigen ordertraject; van offerteaanvraag tot after-sales. Uiteraard verwerk je je eigen offertes en de logistiek afhandeling van orders in het systeem. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen bij klanten en je speelt daarop in of het nu gaat om bedrijfskleding, promotionele producten en/of kerstpakketten. Je vertaalt vragen naar haalbare oplossingen. Je pleegt telefonische acquisitie om afspraken te maken voor jouw collega’s van de buitendienst. Om je netwerk uit te bereiden bezoek je regelmatig netwerkbijeenkomsten en houd je je op de hoogte omtrent de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding en promotionele producten, zodat je de klant kunt blijven verrassen en adequaat adviseren!


Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je goed kunt communiceren met klanten, dat je verkoopkansen pakt als deze voorbij komen en vooral de klanten optimaal bedient. We werken vanuit een klein en hecht team samen waarbij we de onderlinge samenwerking heel erg belangrijk vinden, samen maken we immers het verschil richting de klant.


Over Vepa BV

Vepa BV bestaat uit twee verschillende bedrijfstakken namelijk: Vepa Bedrijfskleding en VepaGifts.

Vepa Bedrijfskleding is DE specialist op gebied van bedrijfskleding, geeft advies en ontzorgt zijn/haar klanten middels een kledingmanagement systeem, passessies, vermaakservice. Wij kleden bedrijven en organisaties professioneel aan met kleding vanuit ons standaard assortiment die voldoet aan alle eisen en/of maken een kledinglijn geheel op maat voor iedere branche.

Bij VepaGifts adviseren we onze klanten al meer dan 40 jaar hoe ze hun marketingactiviteiten kunnen versterken met promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken. Dit helpt ze om de naamsbekendheid van het bedrijf of merk te vergroten. VepaGifts bedenkt verrassende ideeën en concepten die effectief bijdragen aan het commercieel succes van onze opdrachtgevers.


·        Opgericht in 1978 – 40 jaar kennis en know-How

·        Persoonlijke aanpak – Vepa kent haar klant en weet wat zijn/haar wensen zijn.

·        Meedenken met klant– Vepa draagt ideeën aan op aanvraag of proactief

·        Adviserende rol - Vepa informeert en adviseert zijn/haar klanten over nieuwe ontwikkelingen in de markt en over producten

·        Flexibel – Vepa kan snel schakelen met het juiste netwerk om zich heen

·        Ontzorgen van uw organisatie – Voorraad webshop MyStock 24/7 / totale handling / totale opslag / OCI-Complaint (SAP SRM) / KMS


Soort dienstverband: Voltijd (40 uur)

Website: www.vepabedrijfskleding.nl / www.vepagifts.nl

Soort dienstverband: Voltijd


Bij interesse, stuur je cv naar karin@vepagifts.nl