VepaGifts verhuist van Oss naar Den Bosch


Na 30 jaar in Oss gehuisvest te zijn geweest, heeft Robert van Enschot, eigenaar van VepaGifts en Vepa Bedrijfskleding, besloten met zijn bedrijf naar Den Bosch te verhuizen. “Ik was er toch al langer mee bezig om dit te bewerkstelligen”. “Doordat ons marktgebied feitelijk heel Nederland is geworden, zijn we nu ook veel centraler gelegen met ruime parkeergelegenheden en een groter pand” aldus Van Enschot.


VepaGifts opende voor het eerst haar deuren in Berlicum in het jaar 1978. Na 8 jaar werd besloten naar Oss te verhuizen,  juist om verder te kunnen groeien. Persoonlijke aandacht , het meedenken met cliënten en oprechte adviezen geven waren ‘the key to success’. Anno nu zijn deze eigenschappen van VepaGifts nog steeds van groot belang. “Precies, juist in ons nieuwe pand op de Rietveldenweg 47A hebben we veel meer ruimte om onze bedrijfskleding te laten zien. Een cliënt wil toch de stof voelen en passen. Sterker nog, we kunnen de klant nu écht in zijn geheel aankleden.


Natuurlijk is er ook een prominentenrol weggelegd in het pand voor VepaGifts. Relatiegeschenken, kerstpakketten en ‘give-aways’ kunnen geheel digitaal op maat gemaakt worden. “Men wil graag op maat gemaakte relatiegeschenken cadeau doen. Dat wil zeggen dat we van alle producten ‘live’ voorbeelden kunnen laten zien. Juist dan is het advies naar de cliënt toe van groot belang, en dat maakt ons werk zo mooi”. “Pas als de klant meer dan tevreden is, dan zijn wij dat ook” besluit een trotse Van Enschot


Contactgegevens

VepaGifts

Rietveldenweg 47a

NL-5222 AP ’s-Hertogenbosch

073 760 1100

www.vepagifts.nl