Nieuwe webshop VepaGiftsOss/'s-Hertogenbosch – Op 4 december lanceerde VepaGifts de nieuwe webshop.


De nieuwe webshop kenmerkt zich door een frisse moderne en professionele uitstraling. Deze webshop biedt met ruim 10.001 producten een zeer uitgebreid assortiment aan promotionele artikelen met een snel-service mogelijkheid en scherpe prijzen. Met behulp van deze nieuwe inspirerende webshop vindt u snel een onderscheidend relatiegeschenk of leuke gadget. Deze kunt u dan direct bestellen en simpel en veilig online afrekenen met iDeal.


Meer dan alleen een webshop
Robert van Enschot, directeur van VepaGifts: “Op onze nieuwe website wordt commercie gecombineerd met advies en inspiratie. Zo kunt u via de website direct een vraag stellen of een offerte aanvragen. Op de website tonen we een zeer uitgebreide collectie promotionele kleding, relatiegeschenken en gadgets; u vindt hier genoeg inspiratie. Maar VepaGifts geeft ook persoonlijk advies en ontwikkelt maatwerkproducten. En met MyStock 24/7 ontzorgen wij uw organisatie met behulp van uw eigen webshop waarin u al uw relatiegeschenken kunt beheren en uw voorraad 24/7 kunt inzien”


VepaGifts adviseert al bijna 40 jaar hoe marketingactiviteiten kunnen worden versterkt met promotionele producten, premiums en relatiegeschenken. VepaGifts beheert de voorraad van klanten, verzorgt levering in binnen- en buitenland en bewaakt de huisstijl van de afnemers, zodat logo's op de juiste manier worden toegepast.


Met verrassende ideeën en concepten levert VepaGifts een effectieve bijdrage aan het commercieel succes van haar opdrachtgevers: ‘The Joy of Giving’.


Kijk op www.vepagifts.nl voor meer informatie of bel 0412-626200.