Vepa klaar voor de start van Vestingloop 2019


“De Vestingloop is een geweldig evenement met een enorme uitstraling; daar werken we graag aan mee”, vertelt Robert van Enschot van Vepa. Vepa levert de shirts voor de maar liefst 160 vrijwilligers die de BrandLoyalty Vestingloop ‘s-Hertogenbosch aanstaande zondag met hun support mogelijk maken.


Finish op de Parade

Vepa staat voor Bedrijfskleding en Gifts en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. “We voelen ons werkelijk betrokken bij wat er in deze dynamische stad allemaal gebeurt. De Vestingloop laat vele duizenden lopers genieten van wat ’s-Hertogenbosch allemaal te bieden heeft. Wat is er leuker dan op een mooie zondag in mei sportief bezig zijn, mooie routes te lopen en dan met een goed gevoel te finishen op die bruisende Parade?“ En Robert-Jan kan het weten, want hij is zondag ook zelf deelnemer aan de 10 kilometer.  


Derde jaar

Vepa is voor het derde jaar betrokken bij het evenement en is leverancier van de shirts voor de vrijwilligers. “Dat zijn echt de mensen die het evenement dragen  en zorgen dat wij allemaal veilig kunnen hardlopen. Het is belangrijk dat ze herkenbaar zijn en goed in de kleren zitten. Fijn dat we daar met een comfortabel shirt aan mogen bijdragen.”