De mooiste tas met eigen opdruk: foto op linnen of katoen


Een tas met opdruk bestellen en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Het is het ideale relatiegeschenk of promotieartikel, niet in de laatste plaats dankzij de kans om daar andere producten in aan te bieden. Bestel een linnen tas of een katoenen tas, die u op een goedkope manier uit kunt delen aan relaties, aan bezoekers tijdens een evenement of aan uw eigen medewerkers. De ideale keuze om hen een aantal andere artikelen aan te bieden. Op een tas bedrukt met een eigen foto, uw bedrijfsnaam of bijvoorbeeld het logo van uw organisatie. Wij bieden de verschillende mogelijkheden, waarmee u de kans heeft om een leuke giveaway aan te bieden. Linnen en katoen zijn goed geschikt om te bedrukken, terwijl u daarna natuurlijk een aantal andere mogelijke keuzes heeft. Bent u in plaats daarvan op zoek naar een luxe tas om spullen in op te bergen? Dan kunt u denken aan laptoptassen van hoge kwaliteit, net als een handige koeltas om bijvoorbeeld blikjes bier of andere dranken in op te kunnen bergen. Wij kunnen al die tassen voorzien van uw eigen opdruk, zowel met uw bedrijfsnaam, logo als bijvoorbeeld met een foto. Op die manier maakt u daarmee altijd een goede keuze, waarbij we er met de proefdruk voor zorgen dat u goed weet wat u daarvan kunt verwachten.


Linnen en katoen om te bedrukken

Linnen en katoen zijn beiden goed geschikt om te bedrukken, zodat u een tas met opdruk kunt bestellen. De materialen hebben een fijne structuur, waarbij we bovendien gebruik maken van stevige modellen van goede kwaliteit. Dat maakt de bedrukking makkelijker, maar zorgt er ook voor dat u daar langer goed gebruik van kunt maken. Een stevige tas om uit te delen als relatiegeschenk of leuke giveaway, waarmee u een goede indruk kunt maken op klanten, bezoekers en relaties. De katoenen tassen die we kunnen bedrukken zijn veelal eenvoudig vormgegeven. Bijvoorbeeld in een vierkant met aan de bovenzijde twee hengsels, om de spullen mee te kunnen dragen. Dat vierkante ontwerp is goed geschikt voor bedrukking, zowel met uw bedrijfsnaam als uw logo of een foto naar keuze. Zonder de ‘bolling’ in de tas blijft de bedrukking beter in verhouding, zodat u daarmee voor een mooie uitstraling kunt zorgen en ook anderen direct zien dat het een tas van u is. Dat geldt zowel voor het katoen als voor het linnen, zodat u de keuze heeft uit een paar verschillende materialen. En gaat het u om een van de andere tassen? Ook daarvoor bieden we mogelijkheden om die te bedrukken. Afhankelijk van het gekozen materiaal en het model kunnen we u goed adviseren over het aanbrengen van uw bedrijfsnaam, logo of een eigen foto. Op die manier bestelt u eenvoudig een tas met opdruk, zodat u die aan kunt bieden als relatiegeschenk of u daar op een andere wijze gebruik van kunt maken.


Bedrijfsnaam, logo of een eigen foto

Wat is er mooier dan uw bedrijfsnaam op een eigen tas? Handig tijdens een evenement met veel bezoekers, die u op een leuke manier iets mee wilt geven. De tassen van katoen en van linnen zijn dan bovendien een duurzame keuze, omdat klanten en bezoekers daar keer op keer gebruik van kunnen blijven maken. Bovendien kunt u wegblijven van plastic en zelfs van papier, zodat u een duurzame keuze maakt die tevens bijdraagt aan het imago dat u wilt opbouwen. Op die manier kunnen we de tas bedrukken met uw bedrijfsnaam, maar is het ook mogelijk om gebruik te maken van uw logo of een eigen foto. Wij zorgen er met de bedrukking in kleur en in hoge kwaliteit voor dat we de belangrijke mate van detail goed kunnen verwerken. Het komt de uiteindelijke uitstraling ten goede. Om klanten en bezoekers daar op een leuke manier mee te verrassen, zodat de kans groot is dat zij daar ook na het evenement of het moment van uitdelen opnieuw gebruik van zullen maken.


Luxe tassen: voor laptops en blikjes bier

En zoekt u naast de eenvoudige tassen in linnen of katoen om te bedrukken naar de meer luxe modellen om spullen in op te kunnen bergen? Bekijk dan de buidelzakjes als een goedkope giveaway, net als de complete laptoptassen in hoge kwaliteit en bijvoorbeeld de tassen speciaal geschikt om blikjes bier of andere dranken in op te kunnen bergen. We kunnen een koeltas met opdruk maken of er met de andere modellen voor zorgen dat u daar op een gepersonaliseerde manier gebruik van kunt maken. Op die manier zorgen we ervoor dat de tas altijd een goede keuze is, onafhankelijk van het moment waarop u die wilt uitdelen en hoe u daar gebruik van zal gaan maken. Bestel een waterbestendige tas met uw eigen bedrijfsnaam of logo, net als een eenvoudiger model met een eigen foto om die tijdens een evenement of een andere speciale gelegenheid te kunnen gebruiken.


Tas met opdruk kopen: snelle levering

Een tas met opdruk kopen en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? Ontdek de verschillende koffers en tassen, die we kunnen bedrukken op de manier zoals u dat voor ogen heeft. In kleur met uw logo of een foto, net als met uw bedrijfsnaam die we bijvoorbeeld in zwart op een lichte kleur kunnen weergeven. En heeft u vragen over een van de tassen of wellicht de manier van bedrukken? We vertellen u er graag meer over, zodat u eenvoudig kiest voor een gepersonaliseerde katoenen of linnen tas in de hoogst mogelijke kwaliteit. Belangrijke informatie, op basis waarvan u een keuze kunt maken voor een evenement, een speciale gelegenheid of om uw medewerkers en klanten daar op een leuke manier mee te verrassen. Wij zorgen voor bedrukking in de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen bij de tassen met opdruk die u online bestelt.