Een complete outfit met promotionele kleding: wat hoort daar allemaal bij?


Nieuwe promotionele kleding kopen en daarmee zorgen voor een complete outfit? Ontdek wat daar allemaal bij hoort, om geen belangrijke items over het hoofd te zien. Mooi te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, zodat u daar voor uw eigen medewerkers, voor klanten of voor andere relaties gebruik van kunt maken.


Wij helpen u de complete outfit samen te stellen, bestaande uit:

  • Een broek met een shirt, trui of polo
  • Een jack om buiten te dragen
  • Dassen, mutsen en caps
  • Accessoires en overige promotionele kleding


Ontdek de verschillende onderdelen van een complete outfit, zodat u die kunt dragen tijdens een evenement of tijdens de reguliere werkzaamheden. In hoge kwaliteit, in de kleur en in de pasvorm waar u naar op zoek bent. Natuurlijk netjes op maat en altijd op basis van een proefdruk, zodat u de bedrukking van de promotionele kleding op voorhand goed kunt controleren.


Een broek met een shirt, trui of polo

Goede kleding begint met een broek die lekker zit, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een dames joggingbroek of een ander model. De ideale keuze om fijn in te kunnen werken. Goed van kwaliteit en tegelijkertijd heel comfortabel, beschikbaar in een aantal verschillende kleuren. Op de broeken brengen we de bedrukking aan die u wenst, voor uw bedrijfsnaam, logo of iets anders op de promotionele kleding die u medewerkers of anderen wilt laten dragen.

Combineer de broeken die u ter promotie wilt gebruiken vervolgens met een T-shirt, een trui of een polo, afhankelijk van het seizoen en natuurlijk of u daar binnen of buiten mee wilt werken. De T-shirts zijn er voor heren en voor dames, zowel met korte als met lange mouwen. Zorg op die manier voor een zomerse outfit die niet te warm aanvoelt, net als een model met lange mouwen voor de avonden of als de temperaturen weer wat lager uitvallen.

De promotionele kleding is beschikbaar in wit en alle andere mogelijke kleuren. Net als in combinaties van meerdere kleuren, die we op een stijlvolle manier kunnen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Vergelijk de shirts met een V-hals en een ronde hals, net als op basis van de cool fit materialen of andere uitvoeringen, geschikt voor uiteenlopende situaties waarin u medewerkers of andere relaties de promotionele kleding wilt laten dragen.


Een jack om buiten te dragen

Bij werkzaamheden buiten en waarbij de temperaturen wat lager liggen is het prettig om daarop een jack  te kunnen dragen. Een warme keuze, zowel beschikbaar speciaal voor heren en dames als op basis van de unisex-modellen. Zo zorgen we ervoor dat het daar in ieder geval niet aan zal liggen en u de keuze heeft uit verschillende mooie modellen.

Bekijk bijvoorbeeld de softshell-jacks, voor een goede bescherming tegen de buitentemperatuur en tegelijkertijd een heel comfortabele keuze. Op die manier zijn er ook jacks en jassen beschikbaar binnen de promotionele kleding die meer sportieve activiteiten mogelijk maken, waarbij de kleding zo min mogelijk in de weg zal zitten. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden, beschikbaar in iedere kleur en goed geschikt om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.


Dassen, mutsen en caps

Als het buiten echt koud begint te worden is een jack op een T-shirt, trui of polo en een broek in Nederland waarschijnlijk niet meer genoeg. Gelukkig is dat geen probleem, omdat u binnen de promotionele kleding gebruik kunt maken van dassen, mutsen en warme caps.

Gebruik de dassen en mutsen om eenvoudig voor meer warmte te kunnen zorgen, terwijl u daar bovendien op een professionele en stijlvolle manier gebruik van kunt maken. Een fijne combinatie van eigenschappen, die voorkomt dat iemand het koud zal krijgen. Terwijl u de promotionele kleding tegelijkertijd kunt gebruiken om uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op een duidelijke manier voor het voetlicht te brengen.

Binnen de caps heeft u de keuze uit verschillende leuke beanies, mutsen en natuurlijk ook de petten die net zo goed geschikt zijn voor op de warme dagen. Om te beschermen tegen de zon en bijvoorbeeld het tegen de zon inkijken te kunnen voorkomen. Goed geschikt voor de verschillende seizoenen en natuurlijk beschikbaar in de diverse kleuren. Belangrijke elementen van een complete outfit, om daarvoor niets over het hoofd te zien.


Accessoires en overige promotionele kleding

Tenslotte heeft u naar de rest van de promotionele kleding voor uw bedrijf de keuze uit een aantal handige accessoires. Zorg er daarmee voor dat u een sierlijk sjaaltje kunt dragen of dat u gebruik kunt maken van de andere producten die hier bij horen. Gericht op een professionele en stijlvolle uitstraling, waarmee u goed voor de dag kunt komen.

En bekijk de overige artikelen, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een knipperlicht of een reflectorlamp om te gebruiken in combinatie met de promotionele kleding. Zo zorgt u voor een optimale zichtbaarheid, terwijl een regenponcho een goede keuze is op het moment dat het weer ineens omslaat. Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u een complete outfit kunt samenstellen, geschikt voor ieder seizoen en iedere situatie.


Promotionele kleding kopen: online assortiment

Nieuwe promotionele kleding kopen en daarvoor op zoek naar een zo breed mogelijk assortiment, zodat u niets over het hoofd zal zien? Wij zorgen er online voor dat u de keuze heeft uit alles wat er nodig is om een complete outfit samen te stellen. Bekijk ons brede assortiment promotionele kleding en zorg er daarmee voor dat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. En heeft u vragen over het beschikbare maatwerk of specifieke items binnen de kleding? Neem contact met ons op of maak een afspraak, dan vertellen we u er graag meer over.