Kerstpakketten 2018: luxe, origineel en leuk voor mannen en vrouwen!


Kerstpakketten voor 2018 bestellen?


Dat doet u natuurlijk eenvoudig online. Met het grootste assortiment luxe, originele en leuke pakketten voor mannen en vrouwen maakt u eenvoudig de juiste keuze. Bestel uw kerstpakket voor 2018 online, dan zorgen wij ervoor dat u die ruim op tijd in huis heeft om ze uit te delen aan uw medewerkers of relaties.


De historie van het kerstpakket is rijk en prachtig. We weten niet beter of werkgevers steken hun medewerkers aan het eind van het jaar een hart onder de riem of belonen hen voor een geweldig jaar. Om de beste wensen over te brengen met een mooi symbool. En met meer dan een mooi symbool, dankzij de kerstpakketten in 2018 met inhoud waar mannen en vrouwen echt blij van worden.

We hebben bij VepaGifts meer dan 40 jaar ervaring met kerstpakketten, die we leveren aan tal van grote en kleinere organisaties. Van de meest luxe en uitgebreide pakketten tot de goedkopere kerstpakketten binnen een beperkt budget, wij zorgen ervoor dat uw medewerkers niet met lege handen komen te staan.


Originele kerstpakketten voor mannen


Ontdek bijvoorbeeld onze originele kerstpakketten voor mannen, waarmee u in 2018 zorgt voor een geslaagde verrassing. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een Stereo pakket, waarmee mannen hun pure mannelijkheid goed kunnen laten zien?


We hebben ook in 2018 weer de populairste kerstpakketten voor mannen geselecteerd, zodat u daar online een goede keuze uit kunt maken. Bijvoorbeeld met alle ingrediënten voor een geslaagde bierproeverij of om heerlijke tapas te bereiden in de keuken. Voor mannen die houden van lekker eten en lekker drinken, met vrienden of familie. De ideale keuze als de temperatuur buiten omlaag gaat en de BBQ helaas nog te ver weg lijkt. Doe online inspiratie op met onze kerstpakketten voor 2018, waarmee u eenvoudig zorgt voor een luxe, origineel en leuk geschenk dat de mannen enorm zullen waarderen.


Luxe kerstpakketten voor vrouwen


Bent u opzoek naar luxe kerstpakketten voor vrouwen in 2018? Het is eigenlijk nooit anders geweest, maar ook dit jaar laten de vrouwen zich graag in de watten leggen. Ze willen zich lekker laten verwennen, met de pakketten die ze daarvoor goed kunnen gebruiken. Bestel bijvoorbeeld het Hamam Treets voor Haar pakket, vanuit de collectie van Treets Energising Secrets Gift Collection. Met een Treets Energising Secrets Gift Collection kerstpakket in 2018 voor vrouwen maakt u hoe dan ook een goede keuze, want wie is daar niet gek op.


De pakketten met verzorgingsproducten zijn bij vrouwen al jaren favoriet en ook deze keer weer een uitstekende keuze. Ontdek de verschillende kerstpakketten voor vrouwen, waarmee u hoe dan ook een goede keuze maakt. Betrek een vrouw in de keuze of vertrouw of op onze selectie. We weten uit ervaring welke pakketten het best in de smaak vallen, waardoor we die ieder jaar opnieuw opnemen in ons uitgebreide assortiment. Met kerstpakketten voor ieder budget, maar waarmee u in ieder geval altijd gezien mag worden. Verwen de vrouwen door ze eens lekker in de watten te leggen, gewoon met een pakket dat u online kunt kopen.


En zoekt u naar kerstpakketten in 2018 die u zowel voor mannen als voor vrouwen kunt gebruiken? Geen probleem, ook daarmee helpen we u graag inspiratie op te doen. Het pakket met lekkere en bijzondere ingrediënten was nog nooit zo populair, vooral niet rondom een specifiek thema of vanuit een land waar we van houden. Bekijk op die manier bijvoorbeeld de Italiaanse kerstpakketten. Met daarin de ingrediënten om verse pasta te maken, een goede fles wijn en natuurlijk de sauzen zoals alleen grootmoeder in Italië die normaal gesproken kan maken.


Verras uw medewerkers of relaties met de kerstpakketten uit Spanje en Frankrijk of zorg er met de Hollandse pot voor dat we weer trots kunnen zijn op ons eigen land. Met de ingrediënten voor een verse erwtensoep of een lekker appeltaart zoals grootmoeder die normaal gesproken zou bakken. Zodra u zoekt naar luxe, originele en leuke kerstpakketten voor 2018 helpen we u daarmee graag inspiratie op te doen. Vanuit de verschillende mooie landen, bijvoorbeeld om het succes van afgelopen jaar te vieren of om alvast uit te kijken naar nieuwe samenwerkingen en activiteiten.


Leuke kerstpakketten in 2018: online bestellen


Luxe, originele en leuke kerstpakketten voor 2018 gezocht? Wij slagen er jaar na jaar in een leuk assortiment samen te stellen, zodat u daar eenvoudig een geslaagde keuze uit kunt maken. Dankzij 40 jaar ervaring weten we welke ingrediënten het altijd goed doen, terwijl we aan de andere kant de trends goed in de gaten houden.

Kies een pakket waarmee u sowieso een goede keuze maakt. Specifiek voor mannen die zin hebben in een stoer pakket of voor vrouwen die zich graag in de watten laten leggen en verwend willen worden. Of maak gebruik van de pakketten voor mannen en voor vrouwen, bijvoorbeeld uit de verschillende landen met hun heerlijke keukens.

Wij helpen u graag inspiratie op te doen voor het beste kerstpakket in 2018. Ontdek de verschillende originele ideeën, de leuke kerstpakketten in 2018 en natuurlijk de luxe pakketten om een geslaagd jaar op een geweldige manier af te kunnen sluiten.


U kunt online de verschillende kerstpakketten bestellen, net als via e-mail of telefonisch. Stuur een e-mail naar info@vepagifts.nl of neem telefonisch contact op met 073-7601100. Vertel ons uw wensen, dan brengen we een vrijblijvende offerte uit of geven we advies op maat.