Goed beschermd tegen skimming: Met RFID-blokkades zijn je creditcards veilig


Anno 2017 worden criminelen steeds inventiever in hun manieren om geld en gegevens afhandig te maken. Met een wereld die steeds digitaler wordt, moeten we ook op dat vlak blijven innoveren om onszelf te beschermen.


Nadat afgelopen jaren skimming als methode steeds vaker opduikt, zijn er slimme oplossingen beschikbaar om jezelf daartegen te beschermen. En laten die oplossingen nou ook nog eens een hooggewaardeerd relatiegeschenk zijn!Blokkeren van RFID / NFC frequenties

Bij skimming proberen kwaadwillende betaalkaartgegevens te verkrijgen. Het is daarmee het misbruiken van iemands betaalpas doordat ze de magneetstrip van je pas kopiëren en vervolgens je pincode bemachtigen op het moment dat je een betaaltransactie voltooid.


Hiervoor zijn RFID / NFC frequenties van belang.

RFID staat voor Radio Frequency Identification. Dit verwijst naar een kleine chip (en antenne) die het mogelijk maakt om identificeerbare gegevens beschikbaar te maken door te scannen.

Door deze frequenties te blokkeren, zijn je betaalkaarten veilig. Naast betaalkaarten zijn er nog meer passen die gebruik maken van dit soort informatie. Want wat dacht je van een ID kaart of bijvoorbeeld persoonlijke zorgpas?Anti-skimming portemonnee of pashouder

In ons assortiment vind je tal van nuttige anti-skimming producten die ook nog eens heel stijlvol zijn.

Zo combineer je moeiteloos een prachtig stijlvolle portemonnee met de veiligheid tegen skimmen.


Maar wat dacht je van het bewaren van je belangrijke betaalpassen (bankpas, creditcard) in een charmante pasportefeuille.Mogen we je een paar suggesties doen:

-         De RFID-cardhouder (beschermt je pas tegen skimming)

-          Een RFID-reisportefeuille met ruimte voor tal van belangrijke passen en cards.