Maak kennis met kwaliteitscontrole (TUV) van powerbanks


In een assortiment dat zo breed en divers is als dat van ons, ben je continu op zoek naar nieuwe dingen; nieuwe producten, actuele gadgets, vernieuwde producten. Maar daarbij hoort ook het zoeken naar kwaliteit en, niet onbelangrijk, veiligheid. We hebben immers een prijs-kwaliteitsverhouding in het oog te houden die VepaGifts de juiste partner maakt en houdt!

Daarom laten we je vandaag kennis maken met TUV-certificering van onze powerbanks en de manier waarop we net een stap verder gaan in onze kwaliteitscontroles.Allereerst; hoe gaat kwaliteitscontrole normaal in zijn werk?

In ons vakgebied (dat van promotionele artikelen), worden producten vanzelfsprekend gecontroleerd; dat is bij vrijwel elk bedrijf zo. Dat gebeurt echter vaak alleen op sampleniveau: Men bestelt een sample, beoordeelt of dit van acceptabel niveau is, voldoet aan de standaard eisen en meestal ook of ze een voldoende goed gevoel hebben bij de leverancier.

Op zich niet zo gek, omdat veel van dit soort artikelen in China worden geproduceerd; daar rijd je immers niet zomaar naar toe. En toch doen we dat anders.Waarom is die kwaliteitscontrole zo belangrijk voor Vepa?

Het voor de hand liggende antwoord is natuurlijk; om de kwaliteit te bewaken. Toch zegt dat eigenlijk niet genoeg.  

Bij de ontwikkeling van powerbanks zijn veel aspecten van invloed op de kwaliteit die je bij een sample check niet zomaar kan toetsen. Dat zijn bij uitstek echter elementen die van wezenlijk belang zijn in de kwaliteit en daarmee vooral de veiligheid van je product.Waar kijken we naar voor powerbank kwaliteit:


·         Wordt er gebruik gemaakt van veilige onderdelen?

·         Is er een regelmatige tussentijdse check; voor, tijdens EN na de productie?

·         Is er een vast en gecontroleerd proces van productie?

·         Wordt er onder veilige, schone en goede (werk)condities ontwikkeld?

·         Wordt er niet beknibbeld op randzaken die de kwaliteit zouden kunnen schaden?

·         Wordt er gewerkt met bekwaam personeel en bijvoorbeeld veilige opslag?


We beoordelen dus meer dan alleen het product; maar het hele proces. Van grondstof tot afgerond product. En dat doen we door met onze eigen ogen te zien waar producten vandaan komen en waar en hoe ze worden gemaakt.


Zeker bij producten als powerbanks moet je echt kunnen rekenen op een volledig veilig product wat je zonder twijfel binnen huis of werk kunt gebruiken.TUV gecertificeerde powerbanks

TUV certificering gaat verder dan de bekende CE certificering. Zo wordt het maximaal zichtbaar dat een product meer zekerheid en veiligheid te bieden heeft dan producten met standaard CE-markeringen.

Zo kun je altijd bekijken of je met een echt onderscheidend veilige powerbank te maken hebt!Meer weten over onze powerbanks en onze werkwijze; ons team vertelt je er graag alles over!