Over Vepagifts

Bij VepaGifts adviseren we onze klanten al meer dan 35 jaar hoe ze hun marketingactiviteiten kunnen versterken met promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken. Bijvoorbeeld wanneer ze de naamsbekendheid van hun bedrijf of merk willen vergroten. Of als ze de promotie van een bestaand of nieuw product extra glans willen geven. Elke keer weer bedenken wij verrassende ideeŽn en concepten die effectief bijdragen aan het commercieel succes van onze opdrachtgevers. Dat noemen wij ĎThe Joy of Givingí.

Een brede lach of diepe ontroering. Mensen verrassen met een geschenk roept altijd emotie op. Hoe groot of hoe klein het relatiegeschenk, premium, gadget ook is. De kunst is om op het juiste moment het juiste effect bij uw klanten te bereiken. Bij VepaGifts weten we hoe u mensen op de juiste manier raakt en hoe u uw relatiegeschenk of premium de juiste lading meegeeft. Die kennis en ervaring zetten we graag in om met u mee te denken. Wie wilt u bereiken, met welke boodschap en met welk doel? Op basis daarvan werken wij een idee voor u uit. Van een verrassend totaalconcept tot een grappig promotioneel product, premium, gadget of relatiegeschenk!

Door onze adviserende manier van werken hebben we de afgelopen 30 jaar duurzame relaties opgebouwd met een brede klantenkring. Zo werken we onder meer promotioneel voor PWC, Bostik, Royal Canin, Heijmans, MSD, DMV en HSP Reclame en Communicatie en tal van andere bedrijven en instellingen in heel Nederland. Opdrachtgevers die onze persoonlijke aanpak en verrassende ideeŽn waarderen omdat ze in de praktijk ook echt werken. En die het fijn vinden dat wij de nieuwste ontwikkelingen in de markt volgen zodat ze zich met leuke innovatieve promotionele producten, premiums, gadgets en relatiegeschenken kunnen onderscheiden.

Waarom?

Opdrachtgevers werken graag met ons samen omdat we ze alle zorgen uit handen nemen en ze kunnen rekenen op onze jarenlange kennis, ervaring en creativiteit in de relatiegeschenken branche.

IdeeŽnboek!

Er is zoveel mogelijk op het gebied van relatiegeschenken, premiums, promotionele artikelen en give-aways. Een impressie hebben we verzameld in een mooi boek: ons IdeeŽnboek ĎThe Joy of Givingí. U kunt het hier aanvragen en dan sturen wij het u toe.

Maak een afspraak!

Wilt u uw marketing- en salesactiviteiten succesvol ondersteunen met een passend promotioneel product, premium, gadget of relatiegeschenk? Daag ons uit om u daarbij te helpen. Maak een afspraak met onze adviseurs. Bel 0412 Ė 626200 of stuur een e-mail naar info@vepagifts.nl